Hozzászólások

Franci nem, nem semmi gond egyáltalán nem bántottál meg, sőt. :) Én csak örülök ha valaki érez valamit egy képem láttán. Ha ez mondjuk 1-1.5 éve van, akkor biztosan én is arrafelé tereltem volna ezt a képet.

Sajnálom Nyözö, bocs ha tapintatlan voltam, meglehet, hogy nálam is éppen valamitudattalanul merült fel ebben a formában a képről.

Ramóna, köszönöm. :)

Franci, érdekes kérdés ez. Akár lehetne is ez, hiszen nemrég veszteség ért, de azon túl vagyok, így ha került bele ilyen áthallás, az tudattalanul történt. Igaz a kislány szokta emlegetni ezt a kérdést, nyilván életkorilag érdekli ez a halál-élet kérdéskör. Szvsz sokszor ott rontjuk el, hogy túlmisztifikáljuk ezt a kérdést, és kis kortól belénk nevelődik valami halálfélelem ebben a mai modern korban. Bezzeg régen valahol az élet szerves, megélhető része volt ez is, amikor a nagypapa fel volt ravatalozva a tisztaszobába. De ne beszéljük túl, ez a mélység már nincs itt meg.

Csaba, igen. Itt a gomolyfelhők, zivatarfelhők kialakulásáról beszéltünk éppen.

Szerintem johangulat-kep.

Többször megnéztem, sajnos mindig egy szomorú történetet juttatott eszembe, mintha a mese az égiekről, avagy az odaköltözöttekről is szólna.

Új hozzászólás