365/7. Kapcsolat

Amikor hétfő reggel munkába menet megtaláltam a fehér tollat rögvest Bobák Csaba előző 365beli gyönyörű toll-képei ugrottak be. Aztán ma elő tudtam venni a tollat, és örömmel vettem tudomásul, hogy a kincsesládámban van egy másik is. Ez egy ezernyi sebből vérző első megoldás csupán, amolyan iránykereső kép, amihez kellett volna a közgyűrűsorom, világítástechnika stb.

Hozzászólások

én ezt kérem keddre, köszi

István: a fehér toll nagyon vékony, erősen átlátszik. Igen fogok még ezzel szórakozni, de most csak egy darab 1.8/50 volt nálam, ami nem egy makróobi. ezek az összefonódások, áttűnések tetszettek nagyon arrafelé fogok indulni a részletek felé. Kellene jó háttér is, először a monitor elé akartam tenni, de nem volt eszközöm arra, hogy megtámasszam olyan messze, hogy a pixeleket kiDOFoljam. Pedig átvilágítva mindkét toll nagyon él, igaz a fekete igényel szemből egy kis derítést. :) szóval ez kicsit több időt igényel, kell hozzá még a pepecselés.

:( már nincs meg a historyban, de a lényegére emlékszem még:

Izgalmas ahol a fehér beleér a feketébe, de elég pici ez a felület. Ki lehetne terjeszteni, ha valahogy meg tudnád oldani, hogy a fehér toll alá árnyékolsz, a fekete alá világítasz.

Köszönöm István bármit írtál is -- általában megfontolandó dolgokat szoktál. Azért ha még megvan a historydban elküldhetnéd ismét, másodjára érdekes módon bemegy ugyanaz a komment.

Köszi Csaba, bizonyára lesz, csak ebben a képminőségben amit ebben a pillanatban tudok prezentálni sok értelme nem volt folytatni. :) majd közgyűrűzve, stb.aztán ha lesz arra érdemes majd bemutatom.

Erdekes otlet, remelem lesz folytatasa.

Új hozzászólás