Hozzászólások

54
Értékelem!

Éljen a szabad asszociáció! :D :D :D

53
Értékelem!
52
Értékelem!

Na most már nekem is szólnom kell:

Én Szilárd hozzászólásáig nem vettem észre a kávét, de láttam a lukat. És ahányszor csak ránéztem eszembe jutott, hogy egyszer egy meg nem nevezett sürgősségi osztályon hatodik órája ténferegve véletlenül benéztem egy helyiségbe, amire az volt írva, hogy Dekontamináló, és plafonig zöld csempés volt és nem volt benne más, csak egy csapra szerelt gumicső (ún. slaugg) meg egy fentihez hasonló állapotú szék egy Szilárd által már körülírt méretű kerek lyukkal a közepén.

62
Értékelem!

Visítva röhögök, olyat szabad? :D

45
Értékelem!

Abszintért vagy sem, csak második ránézésre jöttem rá, hogy az ott egy pohár kávé, nem egy lyuk. Valószínűleg egy emlékkép ugrott be, egy ismerősnek votl a szőlőhegyén egy fabudija, amibe egy ilyen müanyag széket eszkábált bele, persze sokkal nagyobb lyukat vágott rá. Mondjuk azt tisztábban tartotta, meg tartott hozzá papír karikákat is amit higénikusan rá lehetett tenni, mert nem volt kedve meztelen fenékkel bizonyos rokonai után a müanyagra ülni. Ő ismeri a rokonait, biztos igaza volt.

Ja és a lényeg: a kép nagyon jó.

55
Értékelem!

Na látod és ráadásul még pontatlanul is :D köszönjük a korrigálást.
És egyébként, ha jobban meggondolom, valóban kár lett volna.

52
Értékelem!

kicsikét. a pontatlanság nedvéért.

58
Értékelem!

mer' én majkát idézek? (google)
vond vissza!
:)

64
Értékelem!
61
Értékelem!

Ha egy szot kicserelsz a mondatban az attol meg plagium marad..(?) :)
Ez egy sacc/kb kep, fej fole emelt telefonnal vaktaban. Ha lett volna ott egy samli valoszinuleg tagasabbra (tudom) hagyom(ni).

59
Értékelem!

kicsit szűk a szélén nekem
sámlira kell állni
:)

49
Értékelem!

Azt hiszem, nem ez a megfelelő kifejezés arra, amire gondolsz, de eztán már csak így fogom nevezni, mert ez sokkal mókásabb :D
De amúgy nem az, vagyis nem annak volt szánva, inkább csak képes naplóbejegyzés, ez is ott készült, mint a másik és remélhetőleg semmi olyasmit nem tartalmaz, amit nem lenne szabad publikum elé tenni.

51
Értékelem!

Elojatek a 350-hez, vagy hogy mondjak ezt.

Új hozzászólás