PAZ/365/II/Kétszáznyolcvanhárom - A táskám én vagyok

Mindennapjaink nélkülözhetetlen hozzátartozója. Mindig is táskás voltam, illetve batyus, tarisznyás, hasitasis, satöbbi. Jöttünk-mentünk, szinte állandóan úton voltunk, néha csak egy fél órára, máskor fél napokra. Kötelező menetfelszerelés az alapvető tartozékokkal: zsepi, toll, törlőkendő, notesz, cukorka, kézfertőtlenítő, kiskés, könyv, körömreszelő és még egy csomó apróság, amire csak szükség lehet házon kívül. Nem érhet váratlan helyzet felkészületlenül út közben. És persze minden évszaknak, funkciónak, hangulatnak megvan a maga táskája, a táskáknak meg a története és tartalma, mint abból már szemezgettem. Szóval a lényeg, a heti feladat a táskádon keresztül te magad. Lehet külső ábrázolás használat közben vagy pihenőben a széktámláján és akár belsőleg is vagy külső-belső egyszerre, ahogyan neked tetszik. Kíváncsi vagyok az útitársaitokra kívülről is meg belülről is, nektek mik a báziskellélek?

Hozzászólások

Zsolt nekem, sincs csak a szemem alatt, meg persze volt valamikor egy ilyen kamera hordozó anyatáskám de az már nincs meg, valahol van egy övtáskám, majd azt előkaparom.

Igen, ezt kifelejtettem, de jó, hogy mondod. Ha és amennyiben nem vagy táskás, akkor zsebekkel elő, szinte alig van különbség közöttük.

Help. Nincs táskám, kifejezetten utálom, mint ahogy a pulóvert is, ami nem fér el zsebben, az otthon marad, szóval én akkor hogy?

Új hozzászólás