Hozzászólások

Cseppben a tenger
"tojás éj" - kifli mosoly
tűben a kazal

A net tele van bullshittel, ezért szóltam miatta, hogy ez az irány az, és nem ér annyit, mintha ugyanez a póz ugyanígy a smiley nélkül lenne. És ahogy írtam, simán, minden szar nélkül, tehát a kérdésedre a válasz a nem. Nem működne, mindegy, mit firkálsz oda. És mondom, ez nem jelenti, hogy a test ne lehetne felülete a kaligráfiának, de az nem egy ilyen izé.

A tapasztaláson keresztül tanulunk, ismerjük meg egymást, magunkat. Egyszer jó lesz visszaemlékezni a melléfogásainkra. Sajnos hajlamosak vagyunk ismételten is elkövetni hibáinkat.

Szinte gondoltam hogy valami biztosan lesz vele, ki más lenne a renitens, ha nem én. Sebaj. Mártírkodás ezzel letudva. :D
Így van, tanulni is vagyunk itt, meg, ugye ahogy a heti feladat is szól, meg te is mondtad jó párszor a 365 a kísérletezésre van. Nem jött össze, nem baj. Felhívták/hívtad rá a figyelmem? Fel. Javítok-e rajta. Igyekszem.
A képről: a net tele van ilyen fényképekkel, képekkel, rajzokkal, hogy szomorú valaki, és a szája át van rajzolva. Amennyire tudtam, igyekeztem szomorú tekintetet összerakni, nem biztos hogy sikerült. Ebből indultam ki. Az előző pedig az emlegetett filmes kreatúra megidézése.
De fordítsuk meg. Ugyan ez a kép, ugyanígy, de a görbe vonal helyett a MOSOLY/DÜH/lakat szimbólum/..bármilyen felirat a tenyéren, működő? Tudom, hogy az is primer volna, de talán nem annyira, mint ez.

Vacilláltam, hogy szóvá tegyem-e, de hát tanulgatni is vagyunk itt, így teszem. Annyira kár, hogy ezek a primer firkálások a képre kerülnek, smiley mosoly, meg tündérszem, meg az öreg isten tudja, mi még, gondolom ezek valami filmes élmény ragadványok, becsípődések, de olyan kurva messze vannak a fotográfiától, és annyira szájbarágósak, hogy egyből rámennek a babára és nem kell gondolkodni a kép megfejtésén, csak ühüm, smiley, de jó... szóval enélkül egy tök izgalmas kép lenne, volna benne titok, húzás, de így ezzel lefokoztad és megadtad, hogy ne kelljen a nézőnek gondolkodnia. Én erről az irányról lebeszélnélek, ha meg mindenképp akarsz a testre írni, festeni, tedd azt, de annak akkor legyen esztétikai értéke is és ne csak szemantikai.

Új hozzászólás