195/365 Kedvenc Tárgya(i)m & Testrész

Elnézést hogy a két témát egybevontam, megcsúsztam kicsit. A kedvenc tárgy rész a fülhallgató, és mint szimbolizálva a zene. Zene nélkül képtelen vagyok létezni. Mindig kell, hogy körülvegyen. Muszáj. Ezért hát mindenhová elkísér.
A testrész adott. :)

Hozzászólások

"A valósággal az a baj, hogy nincsen hozzá háttérzene." Na, ez nálam nem igaz. Képes vagyok egy hangulatos buszozáshoz megfelelően hangulatos zenét keresni. Főleg este, mikor már csak én vagyok rajta. Hangulatos naplemente esetén dettó. Elvetemültség: a tőlünk 2 percre lévő boltig és vissza is bekábelezem magam. :)

Jók ezek a heti feladatok, valami újat mindig meg lehet tudni általa a másikról. Köszönöm a megoldást. "Zene nélkül mit érek én?" :)

Képzeljük el ezt a képet egy XIX századi galériában. A funkcóról fogalma sincs az embereknek, nem tudják, hgoy mi hol végződik/kezdődik. Csak a természetes és a mesterséges találkozását látják.

Roli, igen, észrevettem, hogy megcsúsztál, nem most, már korábban is. Ha lötyögsz, akkor nincs értelme. Megúszós képeknek se sok. Szóval kapd össze magad. Napi kép és napi feltöltés. Ha nem megy, ne erőltessük. Egy hét, egy téma. Nem kettő. Ez most a kedvenc tárgy. Testrészre majd kitalálsz valamit. Nem tudok se elvben, se gyakorlatban két dolgot egybevonni. És nem is akarok.

Új hozzászólás