Hozzászólások

Cselesen beépített, de aki rájött, az is érti a szakmát!

Na majd az ismétlésnél megpróbálom szabadjára engedni a fantáziám. Az utolsó mondat különösen tetszik. Véletlen jött ki így vagy szándékos? :)

Zoli, előrebocsátom, hogy ez is csak egy vélemény lesz a sok közül: ki mit tapasztal és hogyan visszük be a képeinkbe akár azt a tevékenységet, amivel foglalkozunk, magyarul - foglalkozásbeli ártalom nyomait vélem felfedezni ezeknél a hasonló fotóknál. Engedd szabadabbra a fantáziád, légy nyitottabb, kreatívabb, nálad is adottak a technikai ismeretek erre, vállalj többet belőle! Azért merem ezt így lefirkantani, mert én is küzdök ezzel, meg még szerintem sokan akik itt vagyunk. Olyan fotót keress, amelyikben ott leszel Te is, de nem mint egy esküvőfotós, nem korlátok között, hanem szabadon. Próbálj elszakadni a sablonoktól - akkor lesz csak ,,megszólaló,, - olajozott az alkotás.

Mindenképpen foglalkozz vele (Zsolt szerintem így mondaná :) ), írtam is látok benne fantáziát :) hajár, hajráf, hajrá!

Értem, de miért godnolod így Zsolt? Ez nem újkeletű dolog :) Van hónaljdeó, azt hiszem Rihannának, TCS-nek nem hiszem :)

János. Azt hiszem értelek. Reklám szaga van, mert egy boltban megvásárolható termék van rajta és semmi más. Nem akartam, hogy látszódjon a háttér, próbáltam úgy csinálni, hogy csak az üveg, meg max ami alatta van. És tényleg szűk alul. Igazság szerint van ezzel az olajjal még tervem, csak tegnap jobb híjján leraktam a pólómat, ráraktam a cuccot és kattintottam. Önnyi. Viszont ebben a témában még látok fantáziát és az már talán inkább lesz reklám. Vagy legalábbis megpróbálom majd eladni, ha úgy tetszik.

A képre visszatérve.. nekem (hanem is kalibrált, de jól beállított monitor.. ) kevés a háttér, és a selyem (?), látom én, hogy ott van, de most ez szerintem túlságosan belevész a sötétbe. Ééés alul picit szűk, nekem. Egyébként jó ez, megjegyzem szerintem baromi nehéz "eladni" valamit így fotón, mert ez most nekem reklám inkább. Úgy értem, hogy egyetlen önálló valami és a semmi, nehéz úgy fotózni, hogy szerethető legyen, hogy megállja a helyét.. Jajj remélem érthető voltam.

Azért ez a legalja, nem? :) Hónaljdeó nincs? :D (nem a kép, na, érted.)

Új hozzászólás