Hozzászólások

jó ez így, jó modelled van

Köszi, István! Hallgattam rád, és maradtam még ennél a modellnél. Annyiból nem unalmas, hogy fényképezõgép nélkül sosem látom így magam, kívülrõl, szemüveg nélkül. Legfõképp, mert vaksi vagyok. És persze mást nem tudnék/akarnék ennyit nyaggatni a fotózhatnékommal. :)

Zseniális ez a novella. :)

Köszönöm, Zsolt, Szilárd, Ildikó! Nem én voltam lázas, hanem Alíz. Ő is fejfájásra panaszkodott, és úgy lefárasztotta, hogy csak aludni bírt - de hamar kiheverte, már jól van, így már én is. :)

Köszi, jót aludtam. És ezen a képen is látszik valamiféle kisimultság. Ez most akkor 37.5 alatt készült? Nekem a fejem szokott marhára fájni 37.5 felett, más tünetem nincs is, sokszor észre sem veszem, hogy lázam van csak a fejfájást kezelem, amitől persze a láz is elmúlik. Aztán késöbb kiderül, hogy valamait elkaptam, és az nem fog magától elmulni. És ezzel szerintem marhára jól jártam másokhoz képest.

Nekem is tetszik ez a kép, nagyon szép önarcképeket csinálsz.

Jó kép, ráadásul pont most olvastam "The Eyes Have It" Philip K. Dick novellát. Időnként meglepő párhuzamok vannak a mindennapi élet meg a látszótér között.

Új hozzászólás