Sárgaság

Sárgaság

Kicsi, gyors, de szép, a pozsgás ami 10 éve nem csinált semmit tegnap kivirágzott, mára huss, csak egy múló pillanat hitte ő, mit sem tudva rólam és a tervemről.

Itt megint megkapjuk azt a nagyon kis mélységélességgel való játékot, ahogy ez már szokássá válik fotós körökben, hogy kis mélységélességgel egy késhegynyi terjedelemben hagyunk élesben valamit, és minden más egy ködös dolog. Ez nem mindig indokolt. Most például jó lett volna, ha legalább egy virágnyi élességet meghagysz. Lehet, hogy elől még valamennyi élesség talán, ami nem nagyon érzékelhető máshol, mint a virágcserépnél, de akkor ez azt jelenti, hogy egy kicsit hátrébb kellett volna tenni az éles pontot. Egyébként maga a ritmus tetszik, és tényleg érdekesek ezek a virágok. Jó lenne a ritmus, nem kell itt túlságosan szépelegni, megvan ez, bár a cserép annyira nem fotóra termett, de ez van, ebben lakik ez a virág. Ennyit tudok hozzátenni, hogy egy kicsit nagyobb élességtartományt kellene neki adni. Nem tudom milyenek voltak ezek a színek, hogy ennyire fáradt volt-e ez a sárga, nekem most ez nem olyan nagyon vonzó sárga, ebben a színben nekem túlságosan sok a kék, és ettől válik az egész hideggé. Némi módosítás talán ráfért volna, valószínűsítem, hogy ott a kis növényke tövénél azok a fehérek ilyen murvaszerű kövek lehetnek, ha ez az, akkor ott volt a lehetőség, annak kellene fehérnek lennie. Abban látszik leginkább az, hogy ez kapott egy kékes tónust, ezt sem ártana visszahozni, hogy több élet kerüljön ebbe a virágszínbe, hogy dinamikusabb legyen. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

Köszi, nagyon kíváncsi voltam rá, hogy mégis, hogy néz ki, honnan nőtt rá ez a virág. Roppant érdekes kis növény!

Nem terveztem ide többet, de ide felkerült még egy.

Bíztam Benned! :) Felteszed azokat is?

Van még róla kép, azért ott még nem tartok, hogy egyet készítek és az a tökéletes, az A Kép. :)

Nahát, milyen allegorikus az egész - bár leginkább a leirattal. Olyan jó lenne többet látni, de ezek szerint belőle majd csak 10 év múlva...

Új hozzászólás