Borostásan

Borostásan

Borostásan - háttérben a borostyán kúszik fel s alá. Ha rendszeresen megmetszik, megfiatalodik. Ebből akár azt a következtetést is levonhatom, hogy hasonlóképpen járjak el a borotválkozással. Egyelőre nem teszem, vár rám a következő lépcsőfok!

Azon gondolkodtam, hogy mi lenne a célravezető, hiszen az első feltöltött önportrédról beszélünk, és arra jutottam, hogy az őszintesége miatt a képet elfogadom leckemegoldásnak, de kérek egy ismétlést is. A környezet nagyon hatásos, azt én megtartanám. Két dolgon kellene javítani az új képnél. Az egyik, hogy a figurát úgy érdemes elhelyezni, hogy ne szoruljon ennyire szélre, mert kell levegő neki, tér, felület. A másik a tónusterjedelem. Nem tudom, milyen környezetben dolgozol az utómunkát illetően, érdemes törekedni arra, hogy kalibrálva legyen a monitor, hogy ne csapd be magad a tónusokkal, ugyanis most annyira szürke az egész középtónus, hogy az arc szinte értelmezhetetlen lesz, egy nagy flekk marad csak belőle, a ráncok, a hús, a csontozat jellege elveszik. Várom az ismétlést. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

Szia István, köszönöm a véleményed, és én már csak azért is felnézek Rád :)- a viccet félretéve, mivel mára megjött Zsolt véleménye is, ismételve a leckét igyekszem a hibákat orvosolni.

Szia, üdv a téren!
Nekem ez jutott eszembe: A borostyás fal fehér :) Komolyra fordítva, az arcodon eltűnik a borosta, nem igazán tud elválni a bőr tónusától, mindkettő nagyon hasonlatos tónusban van tartva. A tréning jellegű felső is igen világos folt. A szembenézés jó :) bár mintha kicsit felfele néznél, nem rám, nekem ilyen érzésem van.

Szia, egyetértek a véleményeddel, köszi a biztatást.

Üdv itt a téren és heló. Az önportré igen magas lépcsőfok, a többi már gyerekjáték lesz.
Na jó, nem. De hajrá.

Új hozzászólás