Drága Hemző Károly barátomtól lestem el azt, hogy hány szett tányér, villa, kés és egyéb szerelék kellhet a jó ételfotóhoz. Ez fontos kérdés, és ha valami kilóg, az a villa. A mintái elviszik a figyelmet. Jó az, ahogy elrendezed a dolgokat, a bornak viszont kéne még figyelem. Ahhoz, hogy ne dögöljön be, kell trükközni kis szpotfényekkel, ami élővé, tüzessé teheti a vörösbort, ezen kívül pedig a pohárból picit több is jöhetne. De tálalni tudsz, azt meg kell hagyni, bizalomgerjesztőek az ételeid. És ez a legfontosabb, mert ez az, amit nem lehet rutinból megoldani, a többi mind tanulható. (hegyi)
A Látszótér Alapítványt
banki átutalással
MagNet Bank
16200120-18524112
vagy PayPalon keresztül
köszönöm! valóban kicsit szűkre hagytam a képet. objektív problémák is vannak, de igyekszem.