Megfáradt önarc

Megfáradt önarc

Gábor, ez nagyon erős lett! Azt is mondhatnám, hogy egy anti-uniqum reklám. Itt nem csak a fáradtságot lehet látni, hanem ennél azt hiszem, hogy még többet, és örülök annak, hogy ennyire őszintén tudsz a kamera elé állni, mert ez egy nagyon fontos kritérium ahhoz, hogy utána bárkivel, vagy bármivel foglalkozol, annak legyen hitele, és ezt a hitelesítést magunk tesszük meg. Nincsenek túlságosan hatásvadász dolgok ezen a képen, tehát talán az egyetlen dolog az az objektív megválasztása, de nyilvánvalóan szempont volt, hogy maradjon valami a háttérből. Azt gondolom, hogy ez a kép valóban jellemezhet egy élethelyzetet, amiben vagy, és azt is remélem, hogy ebből azért tudsz magadnak építeni is. Várom a többi önarcképet. (hegyi)

Hozzászólások

Őszinte portré, amolyan napjaink hajszolt menedzsere, végtelen hajszáinak reggele ez. Nagyon tetszik!

Ha nyaralok/túrázok akkor fülig is ér, viszont ez a kép egy hétvégi továbbképzés reggelén készült, és valahogy nem voltam különösebben feldobva.

Aki ilyen gyönyörű helyeken jár, annak fülig kellene érnie a szájának - legalább ott és akkor :)

Köszönöm Zsuzsa! Az egyik szemem nevet, merthogy ezek szerint működik a kép, a másik meg sír, mert elég gyakran tudnék hasonlót lőni magamról.

Szerintem ez egy kiváló portré. Kifejező, minden az arcodra van írva, nyúzottnak tűnsz kívül-belül. A fád színek és a kócos haj is erősítik ezt a hatást.

Új hozzászólás