Piacon

A kép egy hideg őszi szombat reggelen készült a szerencsi piacon. Állvány nélkül, mobiltelefonnal (Nokia Lumia 930). Próbáltam megtalálni a szimmetriát, hogy ne csak egy összecsapott egyszerű pillanatkép legyen, és mivel szeretek fekete-fehérben fényképezni, ezért kapott egy ilyen "hatást" is a kép.

Előbb a képarányról. Csináltam neked egy vágást. Ez az arány, amit tarts, ne ezt a szélesvásznút. Annyira idegen, annyira nem értem... Na, lépjünk túl ezen, de figyelj kérlek erre. És a vízszintre is. Aztán ott van a tónus kérdése. Ha történne az előtérben valami, még akár lehetne indoka is ennek a kemény kontrasztnak. De így alig érthető, mit látok. Miért keményítetted ennyire be? Értem, nem volt elég fény odabenn, kinn meg vakított a nap. Akkor ez nem jó pillanat a fotóhoz. Keresni kell felhősebb időt, hogy ne legyen ekkora a dinamika különbsége kinn és benn. (hegyi)

Hozzászólások

Igen. Itt még nem igazán szántam időt a megfelelő beállításokra és utómunkálatokra.
Csak lőttem és már töltöttem is fel a közösségi oldalakra :D
Örülök, hogy tetszik. Köszi a tippeket ;)

Erik üdv a téren! Nagyon tetszik a képed. Sötét a közepe ahogy Feri is mondja de utómunkával vissza tudod csalni oda a részleteket. Jó ez a csarnok lefedés háttérben a földszintes épületekkel.

Egy kis világosítással nagyon jó kép ez. Tetszik.

Új hozzászólás