2016. Szentivánéji Látszótér Rádió Maraton 6. óra

Marathon, Rádióműsor

Fináléban Jóska, Kockás, Zsolt, Zoé, Ildi, Feri, gg és a befutó.

Hozzászólások

   "Én végigborsództam Jóska, süvegemelés."
   "-Nekem ez a Dylan teljesen ismeretlen. -Nagyon érdekesen keserű."
   "Jó lenne egy jó kis cicaműsor. "
   "-2 évvel ezelőtt elképzelni sem tudtam, hogy macskám legyen, most van 3. -Basszus 2 év múlva lesz 3 macskám??? -Aztán az a három el tudja-e képzelni, hogy legyenek saját macskáik?"
   "A mai nyilván egész más élmény, de ja, máskor is élmény itt lenni."
   "-Jót alkottak azok a galambok. Zsolt meg jól leszólta. -Sokszor ilyen helyeken érdemes eltenni fejben a témát máskorra. Ha úgyis visszatérő elem a napjaidban, ki lehet várni a legjobbat. Nekem is tele a fejem ilyen képekkel: ha adott napon nem jó, nem ideális, nagy nehezen, de elengedem. -Persze a türelem... de amikor valamit azonnal akarsz, és elsőre, és úgy, ahogy eszedbe jutott akkor... -Nem türelem, érlelés."
   "Álmosan, csak annyi jutott eszembe, hogy Couchsurfing grófja, persze ez csak egy tipp."
   "Életem legnagyobb koncertélménye!"
   "-Már megint egy jó szám. -Ami szép, az szép. -Egyrészt. Derrick. Másrészt. NDK. Harmadrészt. Kraftwerk. -Nincsen már kifejezésem, amit még nem használtam volna. A terem kupoláját!"
   "-Jó ez, csak a nők hangjától ráz néha a hideg. -Tudnék csak tizedennyire szépen énekelni. -Az nem lenne baj, mert nem vagy nő. De ha Zoé zendítene így rá, nem kapna enni. -Én nem hagynám őt éhen, és Te is megtudnád, hol a helyed, mert hanggal fegyelmezne. -Nagy szerencse nekünk, hogy Zoénak botfüle van. -Nem is, nem áll el tőle a fejhallgató. -Attól még így rázendíteni bármikor tudnék. -Attól még énekelhet."
   "A Látszótérben az a jó, hogy nagyon sok minden van benne, nagyon tartalmas, főleg olyan dolgokkal van tele, amiket bírok."
   "-Nagyon jó műsorfolyam volt! -Ez idén is eszméletlen jó volt, köszönet a szervezőnek és a résztvevőknek."
   "És hol van a hétvége megnyitása?"
   "Le se fekszem a végén, ez kis kis idő már olyan mint Csaba: nem oszt, nem szoroz."
   "És mint a lemez szépen lejárt, eljárt az idő."

Új hozzászólás