Ha a pilóta szükségesnek látja, félbeszakíthatja a leszállást. Ilyenkor gázt ad, vízszintesen végigrepül a futópálya fölött, és vagy egy ilyen esetre kijelölt várakozási pontra repül, vagy megismétli a pálya megközelítését. Avagy minden, ami nem történt velem a nyáron.

Hozzászólások

Chat válogatás:

- evek ota minden evszak az eddigi legrosszabbnak van minositve
- Hiszti csak ez az 50
- nem szoknánk le a számokról?? amúgy én, aszt hiszem, elengedtem az ötvenediket
- Ez kortól független. Időnként mindenki megáll és megnézi kik és miért vannak mellette. Arról nem is beszélve, hogy ki merre megy.
- Na, mi történt? Elmegyek összeszedni a szerte gurult gyóccereimet, erre a chatelők helyre kényszerülnek utasítani az élőző műsorkészítőt?
- ó, hack-tetoválás? én is akarom a Kiss doktort! :D
- olyan, mint egy háborús sérülés Pearl Harborról
- juj, édes Zsolt, te miért vagy kegyetlen magaddal? muszáj vendégségbe mennem hozzátok. kkor majd meglátod, annyira egyértelműen várod majd, hogy teljen már el a nap.
- csak mondom, hogy ez a vegtelen faradtsag/uresseg a klinikai depresszio egyik jele lehet
- na azert ez eleg szuros odaszuras volt, ez a ki is mondom meg nem is mondom
- gyönyörű sztk-s hasonlat. érezzük
- a gyilkos palacsinta
- jo kis evadkezdes volt, Zsolt, lehet, hogy meghallgatnek egy olyan Garazsmenetet is, amikor azt mondod, hogy de kiraly napod volt, mert ez radmosolygott, az meg elsutott egy olyan rossz viccet, hogy utana percekig nevettetek, hogy mennyire rossz volt, vagy erted, hogy milyen kiraly a viragillat reggel
- Csaba, asszem erre még várni kell
- kar
- bazmeg, nekem mondod?
- ja
- láttam az instás utóbbi képeket, ott volt az adás, és nagyon jó, hogy elmondtad nekünk, köszi, nekem ezek a mondókák, mondanivalós adások tetszenek Zsolt

Új hozzászólás