Verőfényes karácsonyi kirándulás a Börzsöny északi lábánál, Perőcsényben.

Hozzászólások

2
Értékelem!

Nyözö, ilyen kirándulásra benevezek én is. Igaz, beszéltünk erről is, ugye Demeter temetésén futottunk össze, emlékszem, hogy mondtad, hogy lesz túra, de nekem decemberben az ünnepek előtt hétvégén is meló volt. Remélem nyugisabb időszak jön, és megyek ilyenre!

2
Értékelem!

Kedves Feri, bizony, jó lenne megismerni Téged személyesen is (ahogy a többieket is). Szervezhetünk tavaszra egy börzsönyi kisvasutas napot, az egész Látszótérnek akár.

1
Értékelem!

Feri, köszönet a visszahallgatásért! Az egész túra elég hirtelen alakult így, nekem rémlett, hogy a közelben vagy valahol de csak utólag esett le hogy ennyire közel. :) Így karácsonytájt meg amúgy sem akartunk volna alkalmatlankodni, de szerintem megyünk majd még kirándulni szerintem arrafelé. (A Nagy völgy bejárását is meg kellene egyszer ejteni, az még közelebbi lenne Neked is.)
Igen, a mindennapok problémáinak mindegy, hogy az Ipoly melyik felén vagyunk. Sok minden múlhat a társadalmi háttéren is, hogy mennyire hagyja úm. magára a társadalom ezeket a vidékeket.

1
Értékelem!

Utólag hallgatva is több emléket felidézett a műsorotok:
- a vulkáni kapcsolatosságról nem volt tudásom, se tudomásom
- valóban egész közelre látogattatok, máskor lehet jelezni, hogy e tájakon bakancsoltok, összehoznunk egy villámtalálkozót
- a gyerekek nekünk hasonlóan viselkedtek egy lakodalomban 10-12 évesen, ahol nem ettek, nem ittak, nem mulattak, csak a mobiltelefont bűvölték, játszottak kb. 2003 tájékán
- az Ipoly másik oldalán is hasonló jellegűek, ha nem azonosak a problémák, lassan nem marad ember a falvakban
- és sokadszor jutnak eszembe a hollandok, akik a tengerszint emelkedése miatt aggódnak, nem lennének-e jó bevándorlók, de nem tudom, milyenek az esélyei egy holland-magyar barátság-kisvasút létrehozásának
Nagyon tetszett az adás, nem csak a választott fotómért van e visszajelzés, hanem azért, hogy várom a többi helyszíni tudósítást is Tőletek! Köszönöm!

1
Értékelem!

-- libatepertőőőőőő -- ma lencsefőzelék volt amúgy a vacsora

-- ezek azért zömmel telefonos kis hangulatképek

-- Én mindig lent akartam aludni :D -- Pince nem volt :) -- Itthon még tudok a pincében aludni

-- Lányom meg váltig állította, hogy ő tériszonyos, inkább lent alszik, aztán két éjszakát fent aludt végül, gond nélkül :)

-- Kisz-bolt :) -- Bizony narancsot kell ott venni :) -- 3.7 -- Pult alól, mikor a boltos üzen, hogy épp van

-- Na sziasztok, most érek ide, a kocsit szerelték, onnan jövök -- Jó hogy jössz, felétek jártunk, arról mesélünk

-- Papíron 290 fő lakik a faluban... -- nem tudhatjuk mi lehet a háttérben -- Nyilván személyes okok is lehetnek ebben, de sajnos vannak országos trendek is... Az idősek ott maradnak ilyen helyeken egyedül...

-- Ízlésfaktor, de hát hiszen esztétikus -- Biztos? -- Mink ilyent se tudunk, milyen szép ez!

-- Én ismerek olyan embereket, akik őszintén tapsolnak az ilyen szobroknak -- Esetleg elintézzük hogy vigyék a Pálya utcába? :)

-- Azért innen hiányzik a szobi szörp reklám. -- Nem sok hiányzott hozzá h betegyem... de így legalább békében elalhat mindenki :)

-- Szerintem jó kirándulás lehetett. -- Ez megint hangulatos volt, koszonet es joejeket, no meg jo hetveget kedves mindnyajunknak

Új hozzászólás