Bor, borvidék, autó, szőlő, Pogues, Gonzó, Kate Bush, Hamvas Béla.
Ami kimaradt:
1. Az évjárat nagyon sokat számít a boroknál. Az ideális eső-napfény-hőmérséklet arányt legjobban megközelítő év adja a legfinomabb bort, és fajtánként változik a bor érésének ideje. Például egy szerencsés évben szüretelt egyik fajta szőlőből a forrás utáni negyedik évben lesz a legjobb bor, míg másik fajtánál lehet, hogy csak egy évet kell várni.
2. A "tannin" egy szerves vegyület, főleg a szőlő héjában található, ezért inkább a vörösborokra jellemző a magas tannin-tartalom. Fehér bor is lehet tanninos, ha friss fahordóban érlelik, képes a fa anyagából magába fogadni némi tannint.
3. Már a műsor elkészítése után (Húsvétkor) ittam Pécsi Cirfandlit. Az egyetlen Pécsre jellemző tájbor. Finom.
Baszki, húsvét miatt csúszásban voltam, nekem ma volt szerda (a hétfő meg vasárnap volt, orosz folytatásról is lemaradtam). Valamikor meghallgatom.