A vígjáték második felvonása.

Hozzászólások

   "-Imre itt zseniális."
   "-Leszerepeltem. -De milyen jól szerepeltél!"
   "-Solmay váltott, figyeljünk. -Juj, szinte félek Csaba aputól. -Kinyílt a csipája. Ha én egyszer kinyitom a számat!"
   "-Na. Tudtam. Szart se ér a rákosszentmihályi telek. -De ha majd uniós forrásból vadászkastélyt építenek ott, akkor százszorosára felmegy az ára. -Kisvasúttal. -Inkább kilátó kéne, elég 40 cm magas is. -Tehát még nem. -Majd, de püsszt, mert kiszagolja az OLAF. -És az árat emeli, hogy reptér is van a közelben. -Felmegy ám, majd a Sz K telkéé, de nem a mienk."
   "-Vihogok, eljátszva-összerakva egész más, mint felületesen olvasva. -Derűs pillanatokat okoztok. -Hát én is nagyon jól mulatok, így összerakva, egészen más. -Harmadik napja ennek a gyémántnak a csillogásában sütkérezek. -Szerencsés vagy. Jóska, milyen jól mulathattál munka közben. -Szerencsés vagyok Veletek tizenötőtökkel."
   "-Ingrid zseniális. -Köszi. A tanár az egy bohóc. -Ez nagyon őszinte volt. -Ingrid, tiszta Kovács Patrícia van a szemem előtt, ahogy játszol."
   "-A monológ, amire utaltam. -Minilóg."
   "-Bandi nagyon adja. -Milyen jó ebben a monológban! -Csillog. "
   "-Viki is jó ám. -Bizony. -Igen, nagyon. A hanghordozása telitalálat a szerepéhez - vagy forditva. -A progyuszer-szereposztóé az érdem. -A hangjáért?"
   "-Ójaj, lesz belőle galiba. Szidónia, nem vagy okos."
   "-‘Rokonom’. ‘Távoli’. ‘_Nagyon_ távoli’. -Csiky Gergely félelmetes."
   "-Hámor milyen hetyke. -Nyözö zseniális."
   "‘Özvegyi állapotban szenved’."
   "-Mindenki egyre jobb, ahogy haladunk a történetben. -Mindenki nagyon jól játszik itt. -Hibátlanul."
   "A zene jól megágyaz a viharnak."
   "-A zene elejitől végéig Brahms. -‘Tolvaj’ Brahms. -gg-t dicséri a zeneválasztás. -Elég határozott instrukciókat kaptam, hogy hova milyen zene kell. ‘Gonosz, csipkelődő zene, ami halk, vészjóslóvá vált át a 3.2 jelenet közepéig’. -Jóskás instrukció. -A rendező finoman irányító keze. -Gondolhatjátok mennyi Brahmsot hallgattam, mire minden instrukcióhoz lett zene. -Ó, te szegény. -Heteken át. -És minden instrukcióhoz adott gg 2-3 variánst, hogy választhassak. -gg, nem semmi."

Új hozzászólás