Milyen diplomáciai sikereket ért el a Miniszterelnökséget vezető miniszter január 12-én Brüsszelben, hány millió euróval egyenértékű egy huncut fillér, miért állunk már megint egymás látómezejében az OLAF-fal, kik az Európai Demokraták, valamint friss hírek a Bizottság háza tájáról.

Hozzászólások

37
Értékelem!

   "Nemdehogy."
   "Dögöljön meg a szomszéd tehene is."
   "Erről mindig az jut eszembe, hogy a vidéki surmóból nem lesz úr, csak vigéc."
   "Azt hittem, hogy ez ilyen egybites dolog: vagy van benne állami hátszél, vagy nincs."
   "-Szerintem az olimpia és Paks II hazavágnak minket örökre. Viszont onnantól levan a gond velünk. -Velük igen, de olyan kilátástalan helyzetbe kerülne az ország amiből nem tudom hogy lehetne kijönni! -VelüNk."
   "-No de akkor most valaki valótlant állít? -Kizárt. -Igen, én is ezért csodálkozom."
   "Szerintem az OLAF-ot a norvégok lefizetik."
   "-Ezt a hírt amikor hallottam, akkor arra gondoltam, ennél már nincs lejjebb, mindenre képesek! -Mindig van lejjebb. -Igen van, sajnos, főleg itthon!"
   "Minek is nekik olyan EU, ahol nem szabad a vásár? Még jó, hogy az OLAF nem olasz, mert a maffiára kennék."
   "-Ilyenek hallatán ismételten fel-felmerül a kérdés bennem: csak a volt keleti blokk államaiban burjánzik ez ennyire, vagy próbálkoznak azért Nyugaton is? -Is. Persze. Csak a kultúra más. -Milyen az a más kultúra típusú csalás? -Ha vizsgálnak, akkor nem követem el a vizsgálat alatt ugyanazt a csalást. Ha nagyon lebukok, akkor lemondok a posztomról. -Na ez felénk még sokáig nem jön divatba. -Pl. olyan lehet a más kultúra, hogy ott is túlszámláznak, max. 5-10 százalékkal, nem úgy mint itthon 40-60 százalékkal. Nem mindegy!"
   "-Akkor viszont a rendszer felépítésével is gond van, mert kijátszható. -Mi lenne, ha nem a rendszert büntetnénk, hanem a kijátszóit?"
   "-Nem lehetne őt folyadékosítani? -Elkezdődött. A gerincénél. -Még a csapból is ő folyik, nem elég? -Már likvid? -Az, takonyszerű."
   "Naivitás lenne azt hinni, hogy ha valami jól megy, ott kevesek akarnak még többet. "
   "-Megújuló? Éjjel? Nooormális? -Heffenhé százalék?"
   "Eddig úgy néz ki, mi is a márc.5.-i választások után meg fogunk újulni, úgy néz ki, problémamentesen gyalogol a parlamentbe a nacionalista K., aki Meciar és Slota a köbön."
   "-98-ban már nem is születtek emberek, akkor már mindenki egyetemista volt vagy öreg. -Kurt meg már 4 éve halott. -Arról meg nem is beszélve, hogy mennyi jófej drogos volt rég halott."
   "-Bennem megint csak azt erősítette meg az EU-adás, hogy csinálhatnak ők bármit jó akarattal, a karaván csak halad és halad. -De talán majd lassacskán."

Új hozzászólás