A műsorsorozat visszatérő, és egyben - aktualitása miatt - szeptemberre visszatekintő adása, avagy miről is szól tényszerűen az a jelentés.
A kvízkérdés: Hol előzi meg a culát a szívre jótékony hatású gyógynövény, és mindkettőt egy napszak?

Hozzászólások

   "-A magyar kormány azt szeretné, hogy semmit se vizsgáljanak. -Az egy kényelmes körülmény lenne."
   "Milyen jól sejtették anno, hogy akadhat ország, amely nem fogja betartani az egyezményt, tehát, hogy kell egy 7. cikkely. Bár nem az ország, csak kormánya a ludas."
   "-Szegény Sargentini majd most már majd nem jön, nem jöhet. Lekapcsolják a határon, vagy jól megverik egy sötét utcán. -És az a szép zöld Balaton fog neki hiányozni."
   "És ez a 12 pont jóval hétfő előtt született."
   "‘A tények tekintetében pontatlan’, finom."
   "Ez az Olaf (látszik, milyen pökhendi, még a vezetéknevét se írja oda), aljas borosbérenc, aki nem érti az illiberális pályázati keretrendszert."
   "-Remélem, hitgyüli van még. Kis magyar szcientológia, meg vidám vasárnap. Nem is tudjátok, mennyire hiányoznak ezek. -Nagyon? -Nem. -Akkor erősen? -Hideg."
   "Mondjuk a nőknél tényleg vannak problémák sok esetben."
   "Azért van egy olyan félelmem, hogy az EU is javarészt a saját seggét védendő nyilatkozgat, javarészt saját választói okán, de alapvetően béna és eszköztelen."
   "-El fogsz te ott puhulni. -Aha, egy gépkarabély már feltörné a tenyeremet. -Nézd, egyrészt BBC-t tudsz nézni, ami többféle aggodalomra ad okot, részint a torzuló humorérzékelés, részint a túl széles spektrumon ömlő propaganda okán. Másrészt több pénzt keresel, mint amennyiben az életed kerül, ez eltunyít. -Ha jól értem, akkor arra akarsz rábeszélni, hogy nézzem meg újra a Fawlty Towers-t."
   "-A GB gépek majd nem is szállhatnak le az EU-ban, de a Huxit után Bpesten igen. -Ez rendben van, amíg az EU légterét lehet használni."
   "Miért, a lengyeleknél még nem van ilyen?"

Új hozzászólás