Ráif Badavi, a 2015. évi Szaharov-díjas, Európa-napi fesztivál május 8-án a Margitszigeti Atlétikai Centrumban, transzatlanti partnerségi szerződés, adóelkerülő alapok és cégek, és további hírek az Európai Bizottság háza tájáról.

Hozzászólások

   "-Nem lehetne hogy odaadnánk Raifért cserébe? -Az egy jó vezércsere lehetne!"
   "Ez az isten ügy egyre rosszabb."
   "Kántáló tömeg mellett, ez nem akar kimenni a fejemből."
   "-A vezért is le lehet ütni, csak nehéz, mert minden irányban mozog. -És mindig akad egy paraszt, amelyik beáldozza magát érte. -Zehn komma zehn."
   "-Az ugrálóvár az olyan, mint a töki pompos. -Ööö, kifejtenéd? Nem látom elsőre a hasonlóságot. Nem lépünk bele cipővel? -Ha akarsz egy programot szervezni, a sarokpontok: legyen töki pompos és kürtős kalács, legyen ugrálóvár és futóverseny, és legyen Gáspár Laci, Mága Zoltán és vagy Ruzsa Magdi. -Régen az ugrálóvár az aszfaltrajzverseny volt. -Párszor nyertem aszfaltrajzversenyen. Most akkor az gáz? -Az a gáz, ha ugrálóvárban Gáspárlacit énekelve tudsz tökipompost sütni."
   "-Én adóparadicsomban szeretnék munkanélküli lenni. -Én paradicsomszedő! -Én meg király a magyar Paradicsomban! -Én tisztességesen szeretnék adózni egy olyan paradicsomban, ahol tudom, értelmes célokra költik. -Srácok, nem korai még levelet fogalmazni a mikulásnak? -Na ebből, azt hiszem, maradunk a paradicsomlevesnél. -De ez már fejlődés, ugye, a krumplilevestől elindulván? -Csak a nagy teljesítésben nehogy a csalánleves legyen a napi menü."
   "250 ezer euro per fő, az szép."
   "Az a 31% *egyéb* olyan bizarrul sok."
   "Kína-mechanizmus, milyen gáz."
   "Ez sokkal pozitívabb volt, mint a korábbi EU-műsorok."
   "Elakadt a Jóska szava, holnap irány Bratislava."

Új hozzászólás