Nőkkel szembeni erőszak, nemi identitás miatti megkülönböztetés, új biztos, több mint 1300 támogatott, roamingdíjmentes barangolás, munka és a magánélet közötti egyensúly, egy találkozó, kötelezettségszegés és menekültügyi szabályozás Magyarországon.

Hozzászólások

   "Alapvetően mindenféle erőszakot fel kellene számolni, nem csak a nők-lányok ellen, hanem mindenkivel szemben."
   "-2017-ben már tényleg csak a legalja primitívek gondolhatják azt, hogyha a Pisti nem a Borihoz vonzódik, hanem a Bélához, akkor valami baj van vele vagy beteg és nem ugyanolyan teljes értékű ember, mint akárki más. -Lehet, de eszerint a legalja primitívek kb. olyan 20%-os arányban mindenütt jelen vannak, többnyire szörnyen indulatosan. -Butaság/tudatlanság => félelem => düh => agresszió.... -Nem tudom ki kódolta azt belénk, hogy mindig a másikkal kell foglalkozni, ha ezt letudod, nincs gond. -Jó kérdés. Talán azért, mert amíg a másik életével foglalkoznak, addig nem a kell a sajátjukkal. -De vajon miből vagy mitől jön az az öröm, amit ezek a másokkal való foglalkozások okoznak, saját magával miért nem foglalkozik az isteni teremtmény, látom csak kérdés kérdést fog követni... -Biztosan összetettebb ez a történet, de leegyszerűsítve úgy képzelem (és ilyet már tapasztaltam magamon), hogy például nagyon fáj a lábam és sajog és nyavalygok és aztán meglátok valakit lábak nélkül és akkor látva az ő nagyobb problémáját, az enyém már nem is tűnik olyan rossznak, hiszen végül is van lábam. Ez így elég banális, de érted, mire gondolok. -Tiltás és tabu vezérli a dolgot, és a ‘más meri meg tenni, én nem merem, ezért megbosszulom’ - lehet a gondolatmenet. "
   "-Így visszagondolva ezt bánom, hogy amikor még egyetemre jártam, akkor nem mentem bele ezekbe az Erasmus programokba, az biztosan jó tapasztalat lett volna. -A lányom csehországi tanulmányait támogatták szépen erasmusosan. Max. elégedett volt mindegyik osztálytársa és nem csak azért, mert jó a testvéri viszony SK és Cz között."
   "-Nem tudtatok zajt mérni Ferihegy környékén, vagy Vecsésen nem engedtek a káposztaföldekre? -Káposztával nem lehet zajot mérni, a zajométer meg nem savanyszik jól, maradt a káposzta. "
   "-Aztán úgy mehetek csak hozzátok , ha először vízumot intézek a követségen. -Megérjük még azt is, meglásd. -Remélem nem lesz ilyen forgatókönyv, ha igen, költöztök a Felvidékre."
   "‘A hatalom klientúrája’ - ez olyan bizarr."

Új hozzászólás