Plakátkampány, kötelezettségszegés, és hírek az Európai Bizottság háza tájáról.

Hozzászólások

38
Értékelem!

   "‘Aki Magyarországon választó, az érti’, ez szép. Tehát a lényeg, hogy a választó értse az üzenetet, hogy ‘Üzenjük Brüsszelnek, hogy ott is értsék’ vagy hogy van a szöveg."
   "Van olyan barom, hogy lebuktatja a célokat."
   "-Tehát semmi hatékony eszköz nincs, ha a tagállam szarik az egészbe. -Hát, azt hiszem, értem, miért mernek a fiúk így működni, ahogy. Ahol ennyi a tologatás, ott nincs otthon a macska, szabad a kas. Sőt, nincs macska, kas se kell."
   "Szerintem ezek minket úgy vettek be a brancsba 2004-ben, hogy egyszerűen elfelejtették az önvédelmi rendszert újragondolni."
   "-Volt ám egy másik kártalanítás nélküli, államilag kikényszerített szerződésmódosítás is, ami kb. hárommilió embert érintett, azzal kapcsolatban nem született ejnyebejnye-levél. -Nyugdíjra gondolsz? -Az a legkevesebb. De közben megszűnt a társadalombiztosítás is, jogutód nélkül és ha jól tudom, az oep is, szóval két fronton is támadnak, hogy ha öreg vagy, dögölj meg. -Megoldják a nyugdíjproblémát, értem."
   "Elszabotálták a kabotázst."
   "-Alkoholfüggő járművezetők? -Nekik jár három óránként egy kocsmaszünet. -Vagány. -Összevonható az áldozatok családjának meglátogatásával."
   "-Hosszúlábú kamatmicsoda? -Hosszúlábú asszony... bezzeg azt ismered."
   "Két és félév?"
   "70 millió."

Új hozzászólás