A köztájékoztatás szerint uniós veszélyek fenyegetnek. Nézzük a tényeket.
Kizárja-e tagjaiból az Európai Néppárt mint pártcsalád a legnagyobb magyar EP- csoportot?
Közeleg ez Európai Parlamenti választás. Mit érdemes róla tudni?
A kvízkérdés: Elölről bonyolít, hátulról elejt, összevissza amit már a honfoglaló magyarok is itt találtak. Mi az?

Hozzászólások

   "Na megmondom én, mi a baj. Az, hogy a fogalmak az EU-ban és itt nem ugyanazok. Ráadásul a hivatalnokok képtelenek olyan egyszerűen fogalmazni, ahogy azt a Fidesz teszi. Így mindezt a bullshitet, amit az EU mond, egy vállrándítással el lehet intézni.
Nem tudom, mit gondolnak ezek, hogy majd tényekkel operálva itt vitatkozni lehet."
   "-Itt most terjesztették ki, hogy nem csak az kap critical-skill permitet akit a képzettsége miatt akarnak befogadni, de a házastársa is munkavállalói engedélyt kap automatikusan. -De az már a művelt Nyugat és nem Észak-Balkán."
   "-Lehet, hogy kéne nagy kék plakát arról, hogy nem kell elmenni szavazni, már minden el van rendezve. Itthon van szükség a Fidesz politikusainak szakértelmére. -Szerintem meg hagyni kell minket a picsába leszakadni és ennyi."
   "Én azt csinálnám az EU helyében, hogy egy dolgot reagálnék a mire készül brüsszelre. ‘Eddig semmire se készültünk, de most, hogy mondjátok, minden csapot elzárunk, az autógyárakat átvisszük Csehszlovákiába, éljetek boldogan.’"
   "Kék alapon fehérrel: NAGY PICSÁT!"
   "És akkor bejelentkezne Putyin még egy atomerőműnyi kedvezményes hitellel. "
   "Az nem volt gond, hogy Sargentinit támadták, mert az másik pártcsalád."
   "Konzervatív párt, tehát elvei nincsenek. Minden konzervatív ilyen."
   "-Ahhoz, hogy a Fideszt kibasszák a hóra én csak egy kávét kérnék, de ami az akadémia körül zajlik most, az fáj. Mert megint olyasmit basznak szét, amit évtizedek alatt lehet, ha lehet helyrehozni, ha egyszer ennek vége lesz. -Most intézik el, hogy fiam már kalandvágyból se akarjon itthon kutatni. Pedig azt tervezte."
   "Szájbergyerek nem kér bocsánatot."
   "Befuccsolt a főpróbán a magyar európai parlamenti választás informatikai rendszere"
   "-Azt néztem, hogy a legutóbbihoz képest változott a szabályozás. Most eldönthetem, hogy itteni vagy otthoni pártra akarok-e szavazni. -Most eldöntheted, magyar-e vagy. -Nem mondom, hogy oda szavaznék, csak érdekelne."
   "Fordítva kéne: ha nem szavaz, kap pénzt."
   "Mi volt a legutóbbi békés tüntetés, aminek közvetlen hatása volt?"
   "-Kb 100000 szavazat kell egy képviselőhöz. Lesz annyi a kétfarkúnak? -Esetleg az a Momentán társulat? -Nem lesz. A parlamenti választásokon volt annyi szavazatuk, és ott mindig sokkal nagyobb a részvétel. -Nálunk a bohócpárt is béna. Ráadásul szerintem akkor van létjoga egy bohócpártnak, ha amúgy működik a demokrácia. Ahol nem, ott ez nem csak felesleges, de kontraproduktív, mert asszisztál ahhoz, hogy úgy nézzen ki, hogy ezt is szabad, tehát lám, demokrácia van. -Pont ellenkezőleg szerintem, működő demokráciában felesleges. -Ha őszinte akarok lenni, akkor mindenhol felesleges, leginkább ilyen hippi játék érzetet ad, de sok értelme nincs. -És nem látom, miért volna béna a kétfarkú, pont, hogy a várakozásokkal ellentétben, jól csinálják szerintem. Abszurd ellen abszurddal, cinizmus és lopás ellen közhaszonnal operálnak. Nem ellentmondanak nyilvánvaló hülyeségnek, hanem rátesznek egy lapáttal, ezen nehéz fogást találni. -Valamint nem ülnek a parlamentben. -Az sokat számít. És a helyesírásuk is többnyire rendben."
   "Manfred Weber, az Európai Néppárt csúcsjelöltje csütörtökön jó jelnek nevezte, hogy a kormány a jövő héten várhatóan lecseréli azokat a plakátokat, amelyek a sorosozással és brüsszelezéssel olyan szinten kiverték a biztosítékot a Néppárt több konzervatív tagpártjában, hogy 12-en kezdeményezték, hogy rakják ki a Fideszt a Néppártból."
   "Nem lehetne ezeket az adásokat (visszamenőleg is) kötelezővé tenni szélesebb körben?"

Új hozzászólás