Nyertesre kiírt uniós közbeszerzési pályázatok, kötelezettségszegés, menekültválság, feltétel nélküli alapjövedelem, kreatív adóoptimalizálás és hírek a Bizottság háza tájáról.

Hozzászólások

41
Értékelem!

   "-Hallgatja-e ezt a műsort egy tökös ügyvéd? -Sajna nem hinném. -Pedig jobban tenné."
   "-Nem az a nagy baj, hogy ők nyerték, inkább az, hogy szar munkát végeztek! -Azért nekem van pár problémám azzal is, ahogyan megnyerték. -A lényeg, hogy bizonyos lumen felett, biztonsági trafóval kell szerelni a ledeket, és az közel dupla árba van, természetesen ők a trafó nélküli olcsóbb változatot csinálták, trafós áron! Ezért gyenge mindenhol a világítás! -Há’de végül is, ha belegondolsz, akkor így a kézenfekvő, nem? Olcsóbbat dupla áron - jusson valami a zsebbe is. -Pert fognak veszteni, 100 milliós kártérítés, de a cég addigra csődbe megy, nem lesz felelős!"
   "-A saját lábon állás sokba kerül! -Nektek."
   "15 000 főnél tart már a letelepedési kötvénnyel állampolgárságot kapott ‘migránsok’ száma! Kb 4000 fő vásárolt ilyen kötvényt, és család egyesítéssel, nőt ekkorára a számuk!"
   "Na, ez a paraszt kitalálta, hogy ideruccan az EU-referendum előtti utolsó héten."
   "-Pedig milyen jó lenne, ha ki lehetne őket zárni. -No igen, ha a butaság büntethető lenne, egyenes arányban azzal, hogy mennyire tudatos."
   "A ‘humorista’ politikusról rögtön a Black Mirror-sorozat ugrott be."
   "Na, a mi vezérünk már az uniós elnökségre hivatkozva 1000 létszámú befogadottról zengi himnuszát, meg ugy-e már a választások kipipálva, erősen romlott egészségi állapotú vezetők ezek sajnos."
   "Havi 2500 frank?! Aztaszentségit!"
   "Köszönet a felháborító hírekért, jó hétvégét és közös főzőcskét!"

Új hozzászólás