Egyre többször kerül fókuszba Magyarország mégpedig uniós vonatkozásban. Ma többször is pillantást vetünk ebbe a tükörbe.
A kvízkérdés: Miben közös az akasztó, a tanyai hal és ez a kvízkérdés?

Hozzászólások

A Kvízválasz: mindegyik Fogas.

   "Tükör -> mézeskalács => szivecske -> Európa szereti Magyarországot."
   "-Bulgária, álmaim földrésze. -Vagy városa, vagy mi. -Ne kicsinyeld le az álmaim, te!"
   "Nem csak arról van szó, hogy mi spórolósabbak vagyunk és ezért nem égetjük a temérdek pénzünk talmi árucikkekre?"
   "Miért nem úgy adja el magát, mint stand-up komikus?"
   "Terinek fontosabba feje, mint az országa."
   "‘Az Unió adófizetői finanszírozásának egy része’ - ez a kieső brit tagdíj?"
   "-Az Unió az adatvédelmi törvényét durván elkefélte, tiltakozik is a youtube rendesen. -Nem kizárt, hogy felülvizsgáltatja az Európai Bíróság a GDPR idevonatkozó részét. -Hát, remélem is, mert ha nem, becsukhatpm a youtube csatornám."
   "A kampány politikamentes. Ez mekkora baromság. Tehát egy választás és arról a vélemény, kampány lehet politikamentes, miközben a választás maga politikai akció? Bullshit."
   "-Bocs nem hallottam, a fogyasztási indexről volt szó? -Az elején, ja. -Nézzétek meg Írországot, hogy aránylik a GDP a fogyasztási indexhez. -Ilyet mutatott Jóska is, csak függőlegeset. Új hazád elég jól szerepel. -Őrület, hogy irtó nagy a GDP/fő és közben alacsony a fogyasztás. A GDP az EU átlag 181%-a, a fogyasztás meg 93%. -Az írek a fogukhoz verik a garast, mint a skótok. -Mindkettő nagylelkű, nagyvonalú nép. A valódi ‘skótok’ a hollandok. -Azt hiszem, Bulgáriára kell vetnünk vigyázó szemünk, ott lesz nagy ugrás."
   "Vicces ez a sok ‘elfogadta tárgyalási álláspontját’, miközben a brit brexit team közmondásosan a reggelijükben sem tudott megegyezni."
   "Megjött az Irish Times jövő évi karikatúrás térképe. A fele brexites."
   "Na ez a durva, Veszprém. Az egy Bermuda-háromszög, el fognak a turisták veszni."

Új hozzászólás