Pontosan, szerencsétlen, gigantikus, felvillanyozta, hajlandóak, időszámítás, mérges, félreérthető, ostromolni, tűzte és ami a mi véleményünk róluk.

Hozzászólások

1
Értékelem!

"Szeretnék kommunikálni tudni az ott fekvő emberekkel." - eredeti szandek szerint "Szeretnek kommunikálni tudni...", ertsd egy ok a hasonlo kiserletek szeleskoru magyarorszagi hirveresevel szemben.

0
Értékelem!

   "Na ez is szép. Nem ez a harmadik szavazás volt érdekes, hanem az előző 8."
   "—Hát jó nagy kavart csináltak ebből a brexitből. —Van 5 különböző nézet, így egyik se tud többséget szerezni. Ennyi. —Biztosan nem egyszerű ez az eset. —A kilépés nyilván pusztulás, a maradás meg magára haragítja az ország 40-45%-át. —Na, lökött vallási fanatikusok. —Dehogynem lett tisztázva. A nagypénteki egyezmény kimondja, hogy nem lehet hard border. "
   "De az az UKiP-es faszi az nem tiszta.. Keményvonalas brexites, de azért ha úgy adódna indulna az EU választáson."
   "Nem az a baj vele, ahogy kinéz. Hanem ahogy kilép."
   "—Soha nem volt elképzelés, hogy mit kellene elérni a tárgyalásokon. —Nyilván volt valami alapvetés amivel kimentek, de egy tárgyalás mindig kompromisszumokról szól. —Nem volt. —Kezdettől fogva lehetett látni, hogy nincs megoldás. Az északíreknek egyben kell maradni Írországgal a nagypénteki egyezmény miatt és külön kell lennie a Brexit miatt. Egyszerre kint és bent nem tudnak egeret fogni. Hát nem lehet az anyaország és elszakított székely testvéreink közé vámhatárt húzni."
   "A látogatást a Lovasi már be is ígérte. Most egy órája olvastam a hírt hazafelé."
   "Ezek azért nyilvánvalóan valahol win-win szituációk. Persze mert ez kőkeményen üzlet. Én hiába akarok koncertet adni a kutya nem lenne erre kíváncsi. Azt se felejtsük el ebben szvsz a figyelemfelhívás a nagyobb hozadék. Csendben ettől még XY segíthet és ha sokan tudnak róla akkor többen is fognak segíteni."
   "—Bevallom én is szálltam már meg szállóban aminek nem néztem utána. Sőt múltkor bevallom kempingeztem a Balatonnál, és csak utólag tudtam meg hogy már az is a hentesé. —Szerintem több szállodában aludtam már, mint ti együtt véve és még sose néztem meg, ki a tulaj."
   "—Az a cikk megvolt, ami szerint 35 millió dollár pénzmosás végett ment Zöld-fokra? —Főleg ha igaz a háttérinfó, hogy nem véletlenül nem fogadták az eredeti célállomáson, Angolában."
   "—Oh, NASA munkalehetőség? —Komolyan elgondolkodtam. Végül a sorozatok miatt nem. —Annó én is majdnem elmentem egy MarsAnalógiaBázisra. Mondjuk azért nem fizettek volna. Mars Analógia Bázisra pl. lehetett volna menni innen is. Sőt, van 4 barátom is akik voltak. A múltkor fél évre kerestek kutatóasszisztenst az Antarktiszra is. Ha érdekel valakit, egyszer elmeséltethetem azon kollégákkal akik átéltek ilyet milyen is volt."
   "—Szeretnék kommunikálni tudni az ott fekvő emberekkel. —Én simán bírnám. Az első felében csak aludnék. Utána már olvasnék is. Ha a sorozatnézés nem lenne, hatvan napot simán fekszem nekik."
   "—Nemzeti konzi, neeem... megkérdezik a legnagyobb magyart. —Mármint a legnagyobb törpét."
   "—Téli az elvileg közelebbi a földrajzihoz. —Én arra szavaznék, hogy ezentúl inkább nyár legyen. Lehetőleg kora-nyár. Olyan május vége, június eleje."
   "—Akkor most ott tartunk, hogy nem gazdasági, hanem élettani okok miatt kellene megtartani az óraátállitást. —Nem, az élettani azt mondaná, hogy a középidő az ideális. —De az ugye nem tartható hogy mindenki helyi időt használ. —Zsolt a hosszú téli délutánokon a kiskocsma teraszán ül. —Kívül tágasabb - és világosabb, - a sör is."
   "Mutatóujj. Ja."
   "—Twinpix ez? —Azbizta. —Demilyen művelt vagyok!"
   "—Ez az igazi öntökönlövés. —Mondjuk, aki csőre töltött pisztolyt dug a gatyaszárba, az se kicsit hülye."
   "Zsolt, van engedélyed?"

Új hozzászólás