Meddőszórás, fémszerkezet, tasak, militarizálja, fejkendő, izgalom, szag, bőrbevonat, bulinegyed, bross, meglepetésre, türelmetlen, össze volt hányva, light, legális és ami a mi véleményünk róluk.

Hozzászólások

4
Értékelem!

Jó volt ez a Véleményes, utólag meghallgatva is, mivelhogy adás alatt a szerelőt vittem haza, aki a kocsimat házhoz hozta. Közben petárdák robbanása is hallatszott a szomszéd faluban, valahol szülinaposok így ünnepeltek, nincsen tiltva, azt hiszem, rendeltetésszerűen használva csak a kutyatulajdonosokat meg szegény kutyusokat rémisztgetik vele. Szilveszterkor viszont jókora löketeket lőttek az ég felé egyesek, és nem csak fiatalok, meg nem csak ilyenkor, még a kisgyerekes családoknál sem hátráltak vissza, hadd szokja a gyerek.

Kb. 14 és 16-17 évesen nekem is rosszul láttak egy árnyékot vető eret a tüdőröntgen után, jól megijesztettek, de a szeletekre bontott, részletes felvétel kizárta, hogy gond lenne, így nem kerültem szanatóriumba.

3
Értékelem!

   "Nálunk ez kicsit másként volt. Bejött a KISZ titkár, körbenézett és kijelentette hogy ebből az osztályból min. 3 ember KISZ tag lesz. Így, kijelentő módban."
   "-Varjút láttam a minap nejlonzacskót csipegetni és lenyelni. Remélem azért túlélte... -Tengeri állataink kapnak abból a fajtából bőven."
   "Ezzel csak az a baj szerintem, hogy ha szükség is van ilyenre akkor se a tanároknak kellene megírni. Ez így szimpla hangulatkeltés. Ez elvileg egy olyan forgatókönyv lenne, ami alapján tudnák, kinek mi a feladata ilyen helyzetekben. Van róla egy részletes szájbarágó az indexen."
   "Óvóhelyek építése az óvodában?"
   "Darwin-díjas autós."
   "-Szép család...a kis Jézust is kiutálnák most? Hiszen a közel-keleti származásával elég kirívó lenne most Európában. -Ki, előtérben a katolikus egyház jeles elemeivel. Társadalom szélén tengődő szülők üldözött gyermeke..."
   "Na, engem a légfrissítőillattal lehet kikergetni valahonnan..."
   "Kicsit összeasszociáltam a sajtos témával: egyszer a megboldogult 1-es buszon sikerült egy fél busznyi üres helyen utaznunk amikor kedves haverom pálpusztait morzsolgatott a zsebéből."
   "Azt észrevettétek, hogy minden lakás más szagú? És ha hosszabban vagy ott, akkor megszokod és utána észre sem veszed? Vidéken sem tűnik fel pár nap után a baromfiudvar/disznóól szag."
   "-Miket talált megint a zenei szerkesztő! -Mikeeeet?!"
   "Igen, rendet kellene ott tenni és nem ellehetetleníteni, főleg hogy azért igen komoly bevételi forrás országosan is az a bulinegyed. "
   "Szigorúan elméletileg ezeken van mindig úm. józan személyzet."
   "(hmmm-mm-mm hmmmmm mm mmmm, mmmm mm mmm)"
   "Két éve átaludtam a szilvesztert. A pukogásokat is."
   "-Egyszer nyitható. -Ha semmi nem nyitható, hogy szállnak be?"
   "Olyan, mint a gyilkosgalóca konzerv. Szabályos, mert utólagos reklamáció még nem érkezett."
   "Belekerülhetne az Airport2017-be új epizódként."
   "Ha a gép leszáll a reptér szélén és a busz még nincs ott, akkor a turista ne császkáljon már a placcon."
   "-Egy marcsa után lehet tudnánk repülni. Szvsz az alkohol keményebben üt ki és tesz függővé - bár sosem szívtam. -Legalábbis nem mariskát."

Új hozzászólás