Átültetés, felállított, plakátkampány, drón és ami a mi véleményünk róluk.

Hozzászólások

29
Értékelem!

   "-Így nem ér lefogyni! -Most akkor fogyozzunk vagy ne, ne vigyetek a bizonytalanságba.
   "Addig szuper, amíg öreg gazdagok majd nem vásárolnak fiatal testeket."
   "Én kímélem a testem, nem sportolok, nem koptatom, hogy jó donor legyek."
   "Hazánkban a hivatalos jogszabályok alapján a szervadományozással kapcsolatban az un. ’feltételezett beleegyezés’ elve érvényesül, vagyis ha valaki életében nem tiltakozott az ellen, hogy halála esetén szerveit, szöveteit felhasználják szervátültetés céljára, akkor feltételezhető az illető beleegyezése és a szervek eltávolítása elvégezhető. Kivételt képeznek a kiskorúak, akik esetében a törvényes képviselő írásos hozzájárulása szükséges a szervkivételhez."
   "-Akkor viszont nem értem, hogy miért várnak ennyit egy vesére. -Ezek szerint nem azért hosszú a lista, mert nem lehetne kivenni, hanem mert egyszerűen nem veszik ki és kész. Mert nálunk annyi nekikészülődés kell, hogy csak az lesz donor, aki hetekig agyhalott, mire kitalálják mi legyen az alkatrészekkel."
   "Heh ez de szép, felajánlja segítségét a megértéshez. Mégis kitől várják, hogy igényt tartanak rá?"
   "-Az én ismerőseim száma csökkent rendesen. -Nehezen nyilatkozol, mert attól tartasz, hogy emiatt ismerőst veszítesz - az az idézet jut eszembe, hogy ‘szégyenled, hogy szégyenled, hogy cigány vagy?’ -Színész Bob? -Igen."
   "Ha tudtuk volna hogy fociedző, kaphatott volna állampolgárságot is."
   "Mi a szerencse abban, hogy menekültként mindent hátrahagyva kapott állást???"
   "Ma olvastam cikket egy 56-os kivándorlótól, hogy ki kéri magának, hogy ezt azzal vessék össze. Szentségtörés, istenkáromlás."
   "Az uniós képviselők, ha nem aludtak volna a babérokon, már régen lenne megoldása a gondoknak, de mindenki a másiktól várja a megoldást. Mi otthonról már régen azt oldhattuk volna meg, hogy eddig ne fajuljon a dolog, a jelenlegi szégyenletes lépésekig, beleértve a többi visegrádi bunkócskát is."
   "-Első szériás drón lehet, ha annak még farka volt! -Akkor én is elsőszériás vagyok? -De te jelenleg csak tükörbe látod. -Ez igaz."

Új hozzászólás