Megszüntetik, jó fej, összecsapott, agymosás, Ásotthalom, jávor, black, hajléktalan, négyes és ami a mi véleményünk róluk.

Hozzászólások

26
Értékelem!

   "Nézd már, titkosan vannak jelen jézettézsé, gg meg már eleve, így mindjárt fb leszek."
   "Én csak a Parlamentben találkozok OV-vel."
   "Munkásszállókon (magyar emberekkel) TBC. Ezek magyar emberek, menekülnek az ország keleti feléből meg Alföldről ide (munkanélküliség miatt)."
   "Azért élhetetlen, mert hideg és tél, meg ilyenek?"
   "A magasvérnyomásosaknak sem ajánlatos a nagy hideg."
   "-Dublinban valamiért a buszjáratok 90%-a mind sugárirányban megy keresztül a város főterén. Szóval ha nem oda kell menned, hanem bárhova máshova, akkor be kell menned a központba aztán ki vissza. Mintha Szentmihályról Kereszttúrra csak az Astorián keresztül lehetne menni. -Hát nem ezért dolgoztok kint, hogy hungarizáljátok ezt az állapotot? -Itt egyáltalán nincs metró de van két villamosvonal. Az negyedóránként jár."
   "Szerintem bázisokat fizet a Paks a TV2-nek."
   "A Damu Roland nője volt a Vajna T? Mik vannak?! Én olyan boldog vagyok, hogy ilyeneket nem tudok!"
   "-A mi pénzünkből megy Andy-nek, szóval rengeteg lóvé megy ott. -A zsugát küldjük Andinak, ne Andynek!"
   "Hallgatták az amerikai tiltásásos 3xistilos műsort."
   "Mondjuk én egyetértek velük. Ne legyen mecset, de templom se, meg imaház se meg zsinagóga se. Otthon lehet imádkozni, publikban meg ne beszélgessenek a képzelt barátaikkal."
   "Hozzám nagyon közel van Lipót, oda jártunk gyerekkoromban fürödni, termálba. Most meg ehetek pirítóst reggelente, mert nem megyek a pékségbe. Még jó hogy szeretem, vajjal, melegen."
   "Bakker, zeneileg már megint esemény van."
   "Csak addig maradt a szarvas amíg vemhes nem lett."
   "Ebben az országban jó, ha -20%. Én is vásároltam ma, magamnak. Ez az első alkalom. Persze netről, mert rosszul vagyok a boltoktól. Ha tehetném, CSAK netről vásárolnék, örökre."
   "Az orvos is négyesiker, ezért nagy a siker!"

Új hozzászólás