Szűrő, fölény, bértárgyalások, tintával, bevásárlókocsiban, ihletőerővel, hozzáférhető, kudarc, beperelte, helyénvaló és ami a mi véleményünk róluk.

Hozzászólások

0
Értékelem!

   "Dohánygyáros Lázárjános majd megoldja. Na persze. Ő az, akinek a dohánygyártulajdonos haverja írta a törvényt."
   "Mennyi az ára egy elhúzott hónapnak?"
   "Nyözö faterja gyűjtötte a cigis dobozokat, és tartott otthon mindig egy doboz cigit, bár maga nem dohányzott."
   "Van egy ideológiai alap, igaza van."
   "-Ez nem így van. Vannak úttörő művészek és összefoglaló művészek. -Tessék átnevezni a műsort Kategorikus-ra. -Újság se csak hírlap van, hanem véleményes újság is. Minden rendesebb lapban van Opinion oldal. Ott nézet nélkül nehéz meglenni. A feltétel csak az, hogy a hír meg a vélemény szépen váljon el, mint szar a májtól. -Mindegy minek nevezzük, az a kérdés, hogy ilyen ‘összefoglaló, nem úttörő’ művészeket tudtok-e mondani. -Én nem tudok, én a vélemény minősége ellen protestálok. -Oh, de még mennyi olyan van! -Locatelli. Telemann. Mányoki Ádám. -Az összefoglaló művészek maradnak a biztosnál és általában ezzel a biztossal biztos megélhetésük van. Ritka a Picasso, aki úttörő stílussal még életében elismerést tudott szerezni. Mondjuk hosszú élete volt. És kellett hozzá egy mecénás testvérpár. -Vannak akik megújítják az eszközöket, a stílust és azzal dolgoznak, mások a meglevő eszközökkel fejezik ki magukat, nem újítanak, hanem használják amiket mások kitaláltak."
   "Pacás pacák."
   "-Van olyan kórház, ahol nem ilyen kocsiban tologatják? Jó, nem pont ilyenben, de nagyon hasonlóban. -Azért van ebből normális is, ami strukturálisan ilyen, csak mondjuk belefér a matrac. Ez faszán mosható."
   "Az csúnyább történet volt, mikor sebészeti fúró hiány volt, és az obiban szereztek be helyette fúrógépet."
   "Majd a Petőfi-bizottság megadja a morális alapot."
   "-Van két díszkötéses alaptörvényünk. Kell valakinek? -Nekünk sima van. Rukkoláztuk."
   "Azt szeretem, hogy ilyen kiforrott eszméik vannak, majd egy év múlva megint, csak az ellenkezője. Én azt várom, hogy mikor döbben végre rá, hogy legyen négy elemi, aztán polgári. Mint a régi szép időkben. Jómagyarembernek elég a négy osztály."
   "-Voltam én már olyan színházban, ahol az első sor kapott ilyen nejlonlepedőt, hogy védjék magukat a fröcsköléstől. Spriccelt a kecsup. -Rocky Horror Picture Show volt műsoron? -Asszem Übüpapa. -Aham, hát sajátos, rendesen átélték."

Új hozzászólás