Isten, kitette, leves, Népszabadság, mobilalkalmzás, latinul, első és egyetlen, ló, diploma, ujjlenyomat, óvszer és ami a mi véleményünk róluk.

Hozzászólások

32
Értékelem!

   "Ha meg koala, akkor eukaliptuszos illatosító kellene."
   "Én Maglód felé jártam, arra nem, ahol történt."
   "Fojtogatva szexelsz velem, vagy megfojtalak."
   "-A színházban is megfojtják egymást? -Zsolt azt akarja kifejezni, hogy ez nem gyilkosság, hanem gondatlanságból elkövetett halált okozó testi sértés. -Ha ezt, akkor rosszul fogalmaz. -Akkor meg lehet kérni arra is , hogy ‘végezz velem’."
   "A régieken is már az ő aláírása van. Már két éve minden kinyomott pénzen Mutyi van."
   "Internettelenség-károsultaknak, akik vidéken hallgatnak benneteket interneten, akik spórolnak a nettel, és csak este 8-tól 9-ig kapcsolják be."
   "-A rázás egyébként tényleg jó lehet. -Ahh, nagy fájdalom az. -Főleg ha elakad a vezetékben. -Pangást és erős fájdalmat okoz a vesében. -Az az izé a rozsda. -Többféle kő van amúgy, tök érdekes."
   "-Be kell tolni egy deci étolajat, az segít, ha mákod van. Mondjuk be is fosol, de az nem érdekes. -Te epekőről beszélsz. Mondjuk általában nem használ arra semmi, de ajánlanak arra ilyen olajos kúrát. Epehólyagból nem veszik ki a követ, kikapják az egész hólyagot. Az epevezetékből ki tudják szedni endoszkóppal (mivel az epevezetéket nem vehetik ki, azzal kell csinálni valamit)."
   "-Pff, hazudik, és? -Persze, hogy látszik, egyszerűen LÁTSZIK."
   "Van, aki lábujjal nyitja az ifonját. Működik."

Új hozzászólás