Mászóka, biztonságos, önrendelkezés, mennyezet, nyelv, bement, locsolóautók, eltűnt, félreállunk, furcsa, másnaposság, gyanús, szűk, golyóiba és ami a mi véleményünk róluk.

Hozzászólások

Imre, posztabszurd időket élünk.

Köszi az adást! Tényleg naphosszat lehetne hozni a hazai aktuálpolitikai vonatkozású marhaságokat. :(

   "-Kortárs költészet. -Kiterjesztett haiku."
   "Ráadásként nemrég konszolidálták az adósságokat, legalábbis állítólag. De ha így is volt, látszik, hogy szar a rendszer, ha újratermelődik."
   "-Az oktatás is közszféra? Az is már csak zombiként létezik. Kezd szaga lenni. -Nem csak kezd. -Érzitek ezt a szagot? Dögszag."
   "-Ahol a fiatal tehetségeket keresik, az a futball-akadémia. Arról már hallottam. -Ott sem azt... -Dehogynem. Külföldön, hogy kit kellene ideszerződtetni."
   "Sajnos ilyen hírekből szerintem holnap reggelig csemegézhetnénk."
   "Hát azt arra értettem, hogy luxus így elpazarolni a jó módszereket."
   "Valóban, én is láttam, ma is. Hát gondolom most mutatni kell hogy tiszta a város és rendezett."
   "Én nem érteni úritökűl."
   "Erről tudnánk mi is mesélni, milyen kapkodás és nyomás van több önkormányzaton. Erőből átnyomott dolgok, stb. -- és most nem az önkormányzatokat védem... van rajtuk nyomás politikai, holott pont az önkormányzatokban kellene elvileg ezeknek másodlagosnak lenni.Egy dunántúli városban pl. erővel akarták átnyomni a fejlesztést örökségvédelmet élvező területen, csak hogy avatni lehessen az ősszel."
   "Igen, nagyon szimpatikus lány. Sajnos várható volt, hogy lesznek olyanok akik elkezdik legyalázni. Nem volt illúzióm arra a *****ra."
   "-Nekem is csipogott már be rejtélyesen a kilépőkapu. -Neked is akkora, hogy becsipog tőle a mágneskapu? -Neeem, csak valami fémszál volt a ruhán állítólag. Csak mindenféle vetkőztetés nélkül is oltári kínos tud lenni. "
   "-Vastökűek hátrányban lennének. Annak van csapágygolyója, azt lehetne harapdálni. -Beletört a foga. A teve is becsöngetne a lopásgátló kapun."

Új hozzászólás