Multisarc, számozott, pluszforrások, sziget, gazdaságélénkítő, működ és ami a mi véleményünk róluk. 

Hozzászólások

71
Értékelem!

   "Itt mindenki azzal hirdeti a cuccát, hogy Irish, mert azt keresik a népek, mert jó amit csinálnak. Ennyire egyszerű. Fizetőképes kereslet és jó hazai termék."
   "Nem baj, ha nincs elég sajt, majd egy ötéves tervtől lesz elég."
   "Ó, miket nem mondtok megint!"
   "-Tokától bokáig. -Szégyentelenek. Szerintem egy másik Magyarországról mondhatták ezt. -Ja, arról az alternatívról. -És ilyenkor egy gyors válságstáb-összerántással elintéződik minden."
   "-Van erről egy rajz, egy kerítés, három gyerek (magas aki átlát a kerítés felett, közepes és alacsony, akik nem, és három láda. Az az egyenlő bánásmód, hogy mindenki kap egy ládát? -Az. -Attól mindenkinek ugyanolyanok lesznek a feltételek? -Még mindig jobb, mint ha a magas kap két ládát, a közepes egyet és a kicsinek meg ásnak egy gödröt. -Annál jobb. "
   "Nekem az oktatóm a második órán (az elsőn csak rutinozás volt) bevitt Csepelről a Dagályhoz. Azt hittem, mind meghalunk. -Nekem volt külön vagy 15 óra rutinom külön rutinvizsgával a forgalmi vezetés előtt. -Nálam, mivel ismerős volt a tanaram, első nap amikor autóvolánhoz ültem, a Mogyoródin gyakoroltunk 2 órát, majd mondta, hogy vigyem haza. Mondom jó. Hova? A Délihez."
   "Az egész világnak van köze 56-hoz. Sőt, eztán az össze 6-osra végződő évszám világszinten piros-fehér-zöld szellemű lesz."
   "Szuezi válság volt, szóval kéne Kairóba is tolni pár milliárdot."
   "-Nélkülük nem lett volna olyan 56, amilyen lett. -Ez nagyon így van."
   "Üzenjük Brüsszelnek, hogy SEGÍTSÉÉÉÉG!!!!"
   "Rockfantázia B+ . Meg a faszom, az."
   "A gazdaságélénkítő program, az három vagy öt éves?"
   "‘Utasítottam a miniszter urat…’ Ez a kedvenc izéje. Meg hogy ‘Jelentem, ….’"

Új hozzászólás