Nárcisztikus, humorérzék, molesztálnak, bevásárlókocsit, vésztartalékot, gömbakváriumban, szoknya, fedélzeti és ami a mi véleményünk róluk.

Hozzászólások

1
Értékelem!

   "Halljuk, ki hogy volt hülye az elmúlt időben!"
   "Oroszország ebben az ügyben a pálya széléről bekiabáló Pistike, aki 9-edik volt, nem válogatták be egyik csapatba se, és így legfeljebb labdát szedhet a nagyoknak."
   "Államérdek mögé minden és mindenki elfér."
   "Nem szabad abszolúte mindent kiadni az állampolgárnak, lenni kell szigorúan bizalmas és államtitok kategóriának. Nagy súlyú dokumentumok egyesével igen veszélyesek, a 2-3 bites állampolgárt könnyen lehet befolyásolni velük."
   "Akkor továbbra is lehet ugróiskolát rajzolni a járdára?"
   "Ilyen színes aszfaltmozaik itt is van az utcasarkon a Pannónia suli előtt."
   "—Ízlés, vagy ad absurdum józan ész, mint jogi fogalom? —Jaj, ízlésekről nem lehet vitatkozni. Pláne nem ex katedra bármit kijelenteni."
   "Ez a történelmi Spar jópofa. Voltam Splitben néhány éve, de itt nem vásároltam. Nekem ez ellen semmi kifogásom nincs, hogy lakóház vagy áruház, nem mindegy?"
   "Még mindig az etikett része a nyilvános szülés az angol királyi házban? Szerintem is beteges erre kíváncsinak lenni. Igen, ennek régen volt létjogosultsága, hogy nehogy kicseréljék, de könyörgöm, most erre mekkora az esély?"
   "Jóska tippeket ad a henripártiaknak."
   "—Jobb kint, mint bent. —Shrek szerint is."
   "—A britek mindent törvényekkel szabályoznak? —Első körben, júniusban egy jóképességű tory megakadályozta ugyanezt a törvényt."
   "Nem lehet könnyű feladat, pont ez lehet benne a sportteljesítmény."
   "—Ebben a késlekedés és a hallgatás a legfurább. Más kultúra. —A nő helyében perelnék felvétel hozzájárulás nélküli készítéséért."

Új hozzászólás