Következő műsorok

Vasúti fejlesztések - Uniós alapok átláthatósága

A Europe in my Backyard mai epizódjában:
Beszélgetés a GYSEV Zrt. stratégiai műszaki fejlesztési igazgatójával, Czibula Andrással az Európai Unió támogatásával az elmúlt időszakban megvalósult vasútfejlesztési projektekről.
Nagy Gabriella projektmenedzserrel bemutatjuk, milyen céllal, milyen eszközökkel valósul meg az integritási projekt Magyarországon, és milyen nemzetközi példák léteznek nemzetközileg hasonló programokra.

Élete és művei egy órában.

A 6. leckének, a házikedvencnek a témáját kezdi el kidolgozni Tamagucci.
A 2012. 10. 01-jei műsor ismétlése.
   "Jóóó vagy, Tamaa."
   "Csak jelzem, hogy Olivér léggitározik..."
   "Na ez a rész a rádiózásról szól."
   "Az olyan, hogy a legnagyobb klisék is értelmet nyernek, ha az ember legalább belegondol a jelentésükbe."
   "Biztos vagyok benne, hogy jó gazdája voltál."
   "Azért kemény, hogy egy ilyen szöveg után BahaMan jön."
   "Tama, profi vagy."
   "Jó volt, az elején kicsit féltem, hogy mis-más lesz, de nem."

Elhangzott műsorok

Mi volt 10 éve, mi van most és mi lesz 10 év múlva. Csak ne ez a dal, mondta Tamás, az úton az nagyon sok, mondta Kati. Ja, és légyszi ne szavazz viccpártra, ha jót akarsz tíz év múlva.

Rendszeridegen egy császári birodalomban egy demokratikus köztársaság. Mégis kénytelen volt a kozákokra támaszkodni Nagy Péter és Nagy Katalin is, ha épp Törökországgal kellett háborúznia.
A kvízkérdés: A rettenthetetlen hintó útba ejt, az egyek és nullák dőre felvigyázója a berendezés része. Hogy mondanád hasonlóan?

Változott-e számodra március 15. jelentése és az, ahogy ünnepled? Melyik a kedvenc nemzeti ünneped, és miért az? Ha választhatnál egy új nemzeti ünnepet, melyik helyett választanád, mi lenne és miért pont az? Milyen módon lehetne az új nemzeti ünnepedet méltó módon megülni? A közreműködők: Ágnes, Gabriella, Mó, Bandi, Diótörő, GG, Zsolt és én.
A kvízkérdés: Elölről ostoba, hátulról veszekedés, összevissza lenget. Mi az?
A 2015. 03. 13-ai műsor ismétlése.

A Murphy törvényében két héttel ezelõtthöz hasonlóan Csacsával es Bobbal folytatjuk a popkulturális idegbajaink kibeszélését de ezúttal jó dolgokról is szó esik, például a Last Of Us sorozatról.