Szent Iván-éji Látszótér Rádió Marathon 2021. 2. rész

Marathon, Rádióműsor

A műsorfolyam első, harmadik, negyedik része.

Hozzászólások

   "Megnéztem az “In America" c filmet. Bőgtem, mint az Isaura baráti kör, ha végetér a sorozat. De lehet, hogy csak bejött a füst."
   "Milyen könnyű utólag, kívülről elismerően bólogatni."
   "-Lofoten, az már nyugat? -Északnyugat. -De már komp jár át Leningrádból. -Talán az észak az új nyugat. -Nálunk már talán Erithrea is nyugatra van."
   "-Szerintem nem az ausztrálnak nehéz ott, hanem a perzsának meg a szomálinak. -Azok fáznak, igen."
   "-Ha ezer rendszer képes egy pontba összefutni, akkor elég egy szám. De akkor hogy lehetne ezer különböző rendszert karbantartatni, kényes kérdéseket mellőzni, kiskapupénzeket szedni? -Ha nem fél a polgár az államtól, hogy hogy használja ki az összekapcsolt adatait, hanem örül, hogy az állam jobban tud szolgáltatni ezáltal, akkor jó ez így. -Fura megélni, hogy ez ember bízik az államban és annak szerveiben. -Igen, mert megtapasztaltuk, hogy futott össze minden adatunk egy száma alá, amivel aztán jól vissza is éltek."
   "-Ezjó ez a zeneszám. -Nils Frahm tokkal-vonóval jó. Lúdbőrzősen. -Ez jóóóóó. -Jóska úgy tesz, mintha először hallaná."
   "-Ezt Bender tette be. -Lehet, hogy játszottam már, de... Gentlemen don't eat poets. -Ez valami brit idióma? -Nem, ez a Grotesque című film alcíme, amiben Sting énekeli eztet."
   "-Meg fogtok lepődni ..... ha kiderül, hogy minden rendben van. -Nincs rendben, csak az még nem elég. -Gondolod, hogy geoetnográfiailag egyezés várható? -Nem elég, hogy nincs rendben, de még a nemzetközi helyzet is fokozódik. -És a gátőrök igen fontos emberek. -Ja. Mert a Duna az jön. -Másrészről viszont Pólika kulcsember."
   "Kár, hogy nincsenek itt ezek."
   "-Őszintén megmondom, nekem már csavarja az orromat, hogy milyen csodálatosan támogatóak vagytok egymással. -Kik, mivel? -Például. -Én például nem. -Jó, az mondjuk túlzás is lenne. -Én gonosz vagyok és cinikus. -Nem vagy. Túl könnyű volna."
   "-Próbák?! -Csináld, vagy ne csináld, de ne próbáld!"
   "-Akkor Kockás továbbra is a Hálóval foglalkozik? -Mint az Anansiék. -Lazán hálót sző home office-ban."
   "-Norvégiai Istenek? -Lusta újnorvégok."
   "No de ez tök jó."
   "Ha az ember le tudja dobni a keleteurópát magáról, az igazi felüdülés."

Új hozzászólás