Szent Iván-éji Látszótér Rádió Maraton 2015. 1. óra

Marathon, Rádióműsor

A Szent Iván-éji Látszótér Rádió Maraton idei témája a sötétből riogató démonainktól való megszabadulás. Közreműködtek: Kockás, Zsolt, a Mérges Puttony Férfikórus, Ágnes, Bandi, Bence és Gergő.

Hozzászólások

32
Értékelem!

   "Valami morrog."
   "Hehe, ez el van kezdve."
   "Csak a fantáziátlan emberek nem félnek a sötétben."
   "Engem megborzongatott egy bagoly, de úgy, hogy a maradék hajamat. A kertbe beköltöztek tavaly ketten és egész éjjel beszélgettek, én meg kimentem rendezkedni, aztán az egyik, nekem kb. közepes kutyaméretűnek tűnő jószág elreppent a fejem felett. Akkor úgy döntöttem, hadd beszélgessenek."
   "Amikor voltunk sötétlabirintusban a vakokkal, majd beszartam. Kapaszkodtam minden szarba."
   "-Na, na, ki találja ki, mikor volt ez és kinek a hangja? -Ezt honnnan guberáltátok?? -Van kérem hat évnyi múltunk és archívumunk. -Ez szinte vállalható. -Érdekes, ahogy statisztikailag kialakul a dallam."
   "-Fogatömetlen marattá. -Ez mind meg szokott történni."
   "-A legjobb nevű a ii/i. -Na most leesett, mit akar Zsolt. -Ha itt lenne gg, megkérdezném, hogy kontraalt-e a hangja a leányzónak vagy nem. -Me ha nem, kiszerecc belőle?"
   "-Benceee! -Lélegeztetőgépe. -Na, a bohóctól én is félek. -És ki vicog? -És hogy rohaggyanak meg, a Dürer kertet beszántják és cirkusz lesz belőle."
   "-Ez jó Franti. -Köszönöm, éppen ma ünnepel az előadó, Norbi Kovács."
   "-Húha, ez tiszta horror fíling, nagy a kontraszt az előző zenéhez képest. -Nekem ez tetszik, rendes nyomasztó jóság. -Ez démon valóban."
   "-A Duna az jön. -Az élet olyan, mint egy nyári ruha mellénye: rövid és céltalan."
   "-Ójaj, ez jónak ígérkezik. -Szereposztó díva, ez de jó. -Tudjuk ám. -Ja, segéltem én is. -Jaj izgulok. -Én is."

Új hozzászólás