Szentivánéji Látszótér Rádió Marathon 2018. 4. óra

Marathon, Rádióműsor

A darab utáni órában közreműködött Zoli, Jóska, Feri, Ingrid, Orsi, Nyözö és Kockás.

Hozzászólások

0
Értékelem!

   "Joplin nagyon jó ide."
   "-Baaaaaaaaa. Erroll Garner. Köszönet a válaszért és a muzsikáért, kiváló. -Jó kis zene ez! -Magunk között szólván."
   "Nekem sajnos most mennem kell. Reggel megyek dolgozni. Na még a Jóskát meghallgatom gyorsan, aztán megyek."
   "-Pff, aki meg tudja nevezni azt az egy bennemaradt hibát, megnyeri a következő összeállításának lehetőségét. -De jó, hogy nem szólaltam meg! -Az nem hiba volt, csak olyan, mint a mormonok a patchworkben. -Volt nem kis áthallása a darabnak, ezért tetszett meg Orsinak."
   "-Ezt énekelte itt nekünk Feri pár órája. -Úgy, úgy. -De ez egyébként hangszerelésében is más, sokkal jazzesebb mint az ismert."
   "Állítólag az öngyilkosságok száma a hőségben emelkedik meg. Nem is télen, amikor zord az idő. És ezzel a vidám információval búcsúzom."
   "-Te futottál, Feri? -Nem futottam, csak 1-2 alkalommal fölléptem a lépcsőkön, kerestem a helyet és egy kis nyugalmat, hogy felvegyem a mondandómat."
   "-Szerintem Ingrid arra a szenvedélyes, sarkos véleménynyilvánításra értette Zsolt. -Hát, és eddig még egész finom voltam. de majd ősztől..."
   "A Szabó család.  "
   "-Én a hideg víz táborból hazaszöktem volna. -Hát ki tudja... Lehet akkor fel se tűnt volna. -De. 100%. Kínzás ez, amit legfeljebb a táborvezető élvez. -Mindig volt olyan gyerek akit így jobb híjján löktek oda."
   "Nekem is a ZX81 volt az első kis gépem."
   "Hát azért ezekbe a zenékbe bele kell halni."
   "Sokszor jobb kint aludni a nyári melegben."
   "Táborba nem jártam, 1-2 napos osztálykirándulás alkalmával tapasztaltam, milyen az mégis, de a katonai sátor alatt télen, ahol ugyan volt kályha, de meleget nem éreztél, csupán ébredéskor a csonttá fagyott lábaidaban a szúró, égető érzést."
   "Ez jó kérdés, hogy hogy változik a nyárhoz való viszony az idővel."

Új hozzászólás