Szentivánéji Látszótér Rádió Marathon 2019. 6. óra

Marathon, Rádióműsor

Közreműködik Aureliano, Viki, Zsolt, Jóska, Feri, Imre, Ágnes, Csaba, Orsi és Nyözö.

Hozzászólások

1
Értékelem!

Az van Au, hogy én basztam el. Idén segítettem Jóskának, hogy a blokkjaitok rendben legyenek, ellenőriztem a hangerőt, ha volt javítanivaló, megcsináltam és konvertáltam, meg beletettem a file infóba, hogy van-e benne zene vagy sem, kell-e hozzá felkonf vagy sem.... ilyenek. Így volt egy úgynevezett nyers folder a bejövőkkel, és lett egy konvertált folder az általam átnézetteknek. És a te blokkoddal nem volt tennivaló. Így nem került be a kimenő folderbe. Pedig meghallgattam, és még mondtam is magamban, hogy hmm, ez megint Aurelianosan jó lett, elég kemény cucc.

Aztán az is lehet, hogy az agyam kapcsolta le a mechanikámat, mert túl jó lett, túl mélyre talált bennem.... ki tudja. Freud?

Mindenesetre köszönet érte.

1
Értékelem!

Köszi Ányesz neked is, sajnálom és kitartást!

2
Értékelem!

Meghallgattam.
Nagyon köszi mindenkinek, de kiemelném Aurelianot. Nagyot ütött ez nekem, eléggé aktuális sajnos. KÖSZÖNÖM!
Imre, üdv a csapatban, nagyon jókat mondasz jó orgánummal :)

Köszönöm.

2
Értékelem!

Köszi Jóskának, hogy betette. Imre, igen, ez egy amúgy természetes dolog, de mégsem mindennapos, és hiába rég felnőttünk, ezek a felcserélt szerepek egyikünk életének végén azért nyomottá tesznek.

Meghallgattam ezt az órát is, voltak mindenféle buborékok, jól kitalálta ezt Jóska.

2
Értékelem!

Aureliano, kicsit megkönnyeztem az öregségről szóló buborékodat, köszönet érte. Az én apám nem érte ezt meg, de most látom, az sem lehet könnyű (neki sem, a családnak sem), ha így éri meg.
Hogy ki mindenkineek mi fér bele a "buborék" fogalmába, az ismerettségi körtől az anyagiakon át a varázslásig, az döbbenetes. Itt sok újat hallhat az ember.

0
Értékelem!

   "-It’s me. -Zsolt is speaking."
   "-Good music. -My favourite one. Cause I like ska music too. -Oldie but goodie. -I respect Jimmy Somerville immensely. -The Communards.... amazing! You're going to make me dance!"
   "-Sounds of our garden... -I recorded it early in the morning with birds chirping, leaves rustling, planes flying over. -Perfect backdrop. -Indeed beautiful."
   "-I was apparently really hungry with just a coffee in my tummy. -Field recorder was on your belly? -Not on, but close to."
   "Milyen jól tetted."
   "-A tenger vize fenntart. -Viszonylag kevés tengervizünk van."
   "Igen, Imre, őszintét vártunk."
   "Tizenegyedik, Ányesz."
   "-Imre jól adja. -Imre régebbi visszatérő vagy új? Nagyon szimpatikus. -A legújabb. A PMJB meg igen jóféle. -Új tag, és elvileg ősztől rádiós is. -Nem szégyenlős, jó hang. -Csak össze kell berheljen valami hangtechnikát, ami NEM zúg."
   "-Viki elkezdett középkorú csajos zenéket hallgatni. -Hát már nem tini. Tíz éve volt az. -Annyi valóban jó zenét kaptam tőle, felsorolni se tudom, de ez a norvég diszkó, ez azért nem dobál. -Nem rossz ez, elhallgatom... bár elég eurovíziós. -Pont ezt akartam írni, hogy ez akár lehetne eurovízió dal is. "
   "-Feri, Csaba? -Igen? -KazincBarcelona. Ilyet szólt. -Persze, mi emberünk. -Értékelés? -3,7. -De nincs itt h a pontozást elmagyarázzuk. -Ezzel körön berül került? -Azt hiszem. -Kazinc teljesen jó volt."
   "Apa apa lett."
   "-Az elmúlt időm legfontosabb zeneszáma ez. -Szép is, jó is. -És a legnagyobb élmény volt látni élőben a RHCP-t."
   "András nagy kungfufilm-rajongó."
   "Mi is vettünk Pesten Csillagok háborúját előre bejelentve h nem visszük vissza."

Új hozzászólás