Szentivánéji Látszótér Rádió Marathon 2019. 7. óra

Marathon, Rádióműsor

Közreműködik Imre, Clio, Zsolt, Jóska, Feri, Viki.

Hozzászólások

Köszi, Ányesz :)
Zsolt és az angolja elképesztő ütemben fejlődik, alátámasztom.

ja! És tetszik az új TJ! :)

Meghallgattam. Zsolt, egész jól beszélsz angolul! csak így tovább. Többieknek: Respect és köszi.

   "Pükk."
   "Belegondolom, volt ára. "
   "Hú, az most elég erősen zeng bennem."
   "-Igen, mindenki meglepő őszinteséggel beszélt ezekről a komoly témákról, talán épp a buborékba csomagolás miatt. -Le a kalappal mindenki előtt."
   "-And now he has a new ‘egészségedre’, i.e. the word "buborék", the word that cannot possibly exist. -Zsolt's chuckled and now is typing your idea to him."
   "Scatman John, és maga is zongorázza."
   "-Újabb ejha. -Hm?"
   "Jóska megelőzött egy körrel, de sebaj, az őszi kezdés lett volna /lesz ez nálam."
   "‘Féltéglával verik a tyúkmellüket’."
   "-Van ezekről a különféle vitastílusokról, amikről Imre beszél, egy Maslow-szerű piramis. -Debate-et szívesen tanulnék amúgy, mert hiányaim vannak és eszköztelennek érzem magamnak néha."
   "-Évről évre előkerül, és tök jó fura érzés hátrahúzódva mosolyogva hallgatni. -Van, ami állandó."
   "-Meglepett. Kicsit szégyenletes, hogy miért. Úgy értem nekem, hogy meglepődtem ezen. -Tanulási folyamat. Szerencsés esetben olyan emberekkel is összefuthatunk, akik kiegyensúlyoztottan élük meg a hitüket. Ő ilyennek hangzik. Aláaknázott terület, mert többnyire sérülések elfedésére használják a hitet a belső bizonytalanság elfedésére."
   "-Zsoltot megleptem múlt alkalommal, amikor mondtam, hogy agnosztikus vagyok, nem ateista. -Az a leglogikusabb. -Ne már. Mi abban a logikus, hogy tudom, hogy nincs, de nem merem kimondani, hátha mégis. Persze el lehet viccelni, de tudod-e bizonyítani, hogy nincs? Ugyanúgy nem, ahogyan azt, hogy van. De inkább hallgassuk a blokkokat. Vagy inkább teologizáljunk, nem is tudom. -Én blokkolnék inkább. Sem elég friss, sem elég felkészült nem vagyok a témában."
   "Postofóbia."

Új hozzászólás