Szentivánéji Látszótér Rádió Marathon 2020. 2. óra

Marathon, Rádióműsor

A második órában közreműködött Imre, Feri, Ingrid, Zsolt és Jóska.

Hozzászólások

0
Értékelem!

   "-Ez az utolsó maraton? -No, de ilyet kérdezni. Ilyen korán. -Eddig igen. -Nem, de hát már tizenkét esztendős. -Igaz, Tinédzser. -Nem könnyű vele most. -És tizenkettes számrendszerben az szép kerek szám ám. -Tizenhatosban is. -De nem zárt. -C? -Né má, a matekesek! -Ahhát."
   "De szép ez az ótvar szó!"
   "Zimi se kötődik az ingatlanokhoz."
   "-Hallohóóó. Ez jó műsor nagyon. -Jött, megdicsért, ment. -Mi kell még? -Vajon hallgatta is, vagy csak úgy látatlanban? -Rá akartam kérdezni. -Kérdezd meg adásban. -Nem! Csak hallgatom. -Mikor kezdted el a hallgatást? -A te részed előtt valamivel. Szóval azt is hallottam. -Az jó, akkor majdnem itt voltál az elejitől. -Kb 2 embert hallottam előtte. Tök érdekes az egész. És érdekes ez a fordulópont izééé."
   "Én lakcímkártyám szerint még ott lakom ahova születtem. Valójában meg már azóta kétszer költöztem."
   "Az biztos, hogy semmi sem biztos."
   "Vannak örök hobbik, ami folyton visszajön az embernek."
   "-Én ezt az istenes életfordulót olyan szomorúnak gondolom. -Akkor itt lehet a megoldás az előbbi hit-nemhit kérdésben a Ziminél. Ismerős volt neki az alapállásod. -Szerintem látatlanban lett hívő Zimi, nem hallotta Isten."
   "-Francba is. Lebuktam. -De már elmúlt."
   "Az istenhit semmiképp nem lehet nekem megoldás, isten mentsen tőle."
   "-Én most pld a 3D nyomtatásra vagyok rákattanva, és emiatt a Raspberry Pi kártya számítógépek. -Ez viszont nagyon ismerős..."
   "Kétszáz kilométert simán elautóznak egy jó kávézóért."
   "Van, akit gyökértelenné teszi, ha idegen országban kezd életet, van, akit gyökérré."
   "-A másik ilyen nagy váltás az, amikor családos leszel, és 99%-ban elkopnak az ismerőseid. -Sebaj, az oviban találsz újakat."
   "-Birds? -Igen, csak ypszilonnal. -Ezt a Seeger nagyon jól nyomta. -Ezt szeretem, istenes ide vagy oda. -De jó ez a zene! -Pedig ismerem gyerekkoromból, de már elfelejtettem. Most eszembe jutott."
   "-Az izgi lesz, éjszakázás után hosszút vezetni. Naaaa! Jóó utat! Inkább aludd ki magad! Aztán menj! -10-kor indulok, de amúgy se szoktam sokat aludni. Majd alszom az egyenesebb szakaszokon. -Csókoltatom a Pólandiát, hiányzik. -Ingrid, hát ezt most nem adom át, csak könyökkel."
   "-Akkor most kivel játszott a bajermunkhen, sose derül ki. -Homeoffice-ban melyik a hazai csapat? Ilyenkor nem önmagukkal kellene játszani? -Saját magát cselezi mindenki, magát rántja le stb."
   "-Azóta már bajnok a Bayern, és még lesz 2 forduló, legutóbb csak a Brémára emlékszem. -Akkor a bajer játszik a munkhennel? -Meg a munk a hauzennel? -Pénzfeldobással döntik el."
   "Ti is szobabiciklivel jártok melóba? Én ma se álltam fel még erről a székről."
   "-Leszólja a szúnyogjainkat, nézd máááár! -Sok van. Csak ennyit mondtam. -Más örülne feleennyinek is. -Ki??? -Ha béka lennék, lehet kevesellném is."
   "-Lehet, hogy a bevásárlólistáját énekli de akkor is jó. -Tetszik az este, tetszel te, hány óra van szívem? Tetszik a szomszéd, tetszel te, tetszik a csóválás, tetszel te, tetszik a tűz, tetszel te, hány az óra szívem."
   "-Dagad a mi? -Naaa! -Dagadana. -Dagadana maradhat. -Jutubon érdemes rájuk keresni. -Pé ajánlása? -Nem, sőt, őket én ismertettem meg P-vel. -Elég bolond, és volt idő, amikor magyar volt a dobosuk. -Nagyon érdekes zenei hangzás, tetszik. "
   "Én kinézem a Jóskából, hogy meghallgatja és értelemszerűen rendezi össze. Tapasztalt szerkesztői ollója van."
   "-Ja, jóvan, egybites Spectrumhoz nem fogható, azér köszi Imi. -A zenterprájz meg még nagyobb királyság volt. -Ez nekem olyan 64K demo műfaj, ha ez mond valamit. -Csakaspektrum. -Én csak a ZX81-el toltam, annak ugye eleve 0bites volt alapban. -Nekem is volt, azzal kezdtem. -Nekem személyes tulajdonban kimaradt a spektrum, csak a szakkörön volt az úttörőházi számtech szakkörben."
   "Faluhelyen férfiember végső menedéke a szőlőhegy. Bödöcs a megmondhatója."
   "-Hétről hétre? -Sok hétről sok hétre. -Nekem eleinte volt padtársam is. Én csütörtököt mondtam már az elején."
   "Köszönjük."
   "-Cset lefagyott. -Csak figyel."
   "Sok sikert és boldogságot nektek. Mindketten intelligens emberek vagytok, szóval..."
   "Biztosan megtalálja minden a maga helyét idővel, csak ilyenkor ez összekeveredik."
   "-Tényleg szeretünk benneteket. -Téged is szeretnek, és nem kell választanod köztük."
   "-Nekem eddig sem volt világos a felállás, de nem is volt annyira lényeges; nektek, ha volt, most meg nincs, az valami, ami elmúlt, ez nyilván szar. Köszi a tisztázást. Hajrá mindenkinek. -Nem baj az, ha nem tiszta valami, lehet kérdezni, meg minden, ezt én csak azért hoztam elő, hogy egy nyár ne menjen le kétségekkel."
   "Köszi az ‘apu és apu-’t."
   "Jövőre csináljátok meg a Rocky Horror Picture Show-t."
   "Minden és mindenki jó volt, köszönet Nektek, Jóskának a nagy melóért különösképpen!"
   "Kiváló este volt, köszönet minden résztvevőnek, hozzászólnak és hallgatónak."

Új hozzászólás