A második órában közreműködik GG, Bob, Csongor, Clió, Kockás, Viki, Dávid, Dió, Rozi, Demeter, Mó, Mó, Zsolt, Viki, Ányesz, Csongor, Clió és Viki.

Hozzászólások

25
Értékelem!

   "-Nem akar rossz kedvet, miközben neki nincs jó, de na, érted teeeee. -Szegény, pedig megérdemelne sok-sok jó évet. -Nincs szó gyenge lánccemről, csak nem szívesen zaklatok szándékosan másokat, de hát most álljak neki itt hantázni évvégére, hogy kösz jól vagyok?"
   "-BÚÉK Csixi! -BÜFÉÉÉÉÉ! -A város 2 végében volt tüzijáték, mi mindkettőt láttuk a hátsó ablakból."
   "-Itt folyamatos a pokol. Lőnek, mint a barmok. -Pakson is."
   "Szóval ezekből egyet se fogsz megfogadni?"
   "-Kocek 10.-es volt, amikor megismertük Dörögdön. Emlékeztek? -És most már diplomázik."
   "-Na így se hallottam még! -Libabőrzés van. -Fílinges erőst. -Basszus, mit alkot az adásvezető… csak úgy csuklóból. -Hát nem volt szar? De. Szar volt."
   "Imádlak. Lökött tyúk vagy, de mégis."
   "Most olvasok egy Murakami Haruki novellás-kötetet. Van benne olyasmi, amiről beszéltél. Majd kölcsönadom."
   "-Remélem nem a Szűznél lesz, hogy "egy utolsó gané vagy, egyedül döglesz meg, mindenki a képedbe röhög te szerencsétlen”. -Az a gonoszkóp, nem a horoszkóp. "
   "-Nem lőnék le semmi poént?!?!? Tyűha. -Egy nyaralásra... MÁÁÁÁÁLTÁRA. -Anyez efbiákodik, 20 évre titkosította a terveket."
   "Nekem ez libabőrös."
   "-Azt el kell mesélnem, hogy pár éve csináltunk egy kötetet, aminek a hátoldalára kértünk egy rajzot Csongoréktól hogy betegyük fanartnak, és Borókával rajzoltak nekünk, betettük és múltkor Csongor mesélte, hogy Boróka annyira örült, mondta is, hogy képregényrazoló akar lenni. -Ez jó, bár a fanartot nem tudom mi. -Lerajzolod amiért rajongsz, kedvenc karakter vagy bármi ilyesmi."
   "-Megnéztem húgom lányának facebookján Clio új fényképét magáról. (Ami egy régi kép) Na, az veti a fényt! -Veti a fényt? -Jó nő! Na."
   "A grafikusi pálya kegyetlen, nem ajánlom, hétről hétre él az ember, nincs élete, simán átbaszhatják a megbízók, koplalásgyanús, ha nem vigyáz."

Új hozzászólás