A ma 11. évébe lépő Látszótér Rádió óévbúcsúztató - újévköszöntő műsora.
Az első órában közreműködik GG, Aureliano, Ágnes Zsolt, Feri, Ingrid, Tamás, Orsi és Nyözö..

Hozzászólások

Nagy köszi Aurelianonak!

   "BÜFÉ!"
   "Szomorú, de igaza van GG-nek."
   "Ez nagyon jó kezdés!"
   "-Az új fejhallgatómon hallom azt is, ahogy hátulról kokit kapok tőlük. -Mileséktól? -Nem, hanem tőled, meg aki épp zenél. -Tényleg érdekes zene. -Meg hogy dudorál is, mint Jarret. -A koki lenne ez a fura alapritmus? -Valaki a gyufákat húzogatja hátul. -Az is van, vagy kártyalapokat oszt. -A basszus meg közben azt dörmögi, hogy Anaxinamun. -Nagydé, családi zenészünk szerint tök érdekes és játszhatatlan ritmusban zongorászik az ember. -Vagy kajla, de határozott módon. -Inkább következetes. -Ilyenkor tök sajnálom, hogy egy zenei analfabéta-gamma vagyok. -Csak élvezd."
   "-Miért dék a fiaid? -Dániel, Domonkos."
   "-Tavaly-tavalyelőtt voltatok nyaralni? -Nem. Nyaraltunk a kórházban meg Csixiben. -Azon gondolkodom, én mikor voltam utoljára nyaralni. Asszem ki is ment ez a nyaralás a divatból, nem? -Mi se, vagyis idén én nyaraltam Jugoszláviában a tengerparton egy napot. -Mi a munkahelyen nyaraltunk. -Ti nálunk nyaraltatok Borival, mi meg Pécsett, és Terkánál, Zsolt Nálad. -Ja, hát úgy igen, Jóska, milyen jó is volt az. Bori sokat emleget benneteket.-Ja, tényleg, Pécsütt is nyaraltam Ingriddel egyet."
   "-Hepiend. -Hepi. -Na ez jó hír Ányesz. -Tök jó. -Huhhh, gratula. -Köszi."
   "-A közösségből úgyis hozza majd, nyugi, a mindenféle jó kis vírusokat. Nem nyugizok. -Nem nyugizok. -Ez sajnos ilyen kisgyerekes dolog, de szerencsére elmúlik."
   "Ez a próbálom rövidre fogni valami olyan film, vagy inkább sorozat, amit én szerintem én láttam, de nem ugrik be."
   "Az én elmém a verzébe rohan, ez tetszik."
   "Pedig nem is a Ló éve volt 2018, most meg februártól Disznó egy évünk lesz."
   "Lustácska a pippiripp."
   "Ja, a kihalt Margithíd tök jó volt"
   "Aváckodás."
   "-És kitalálta. -Nemigaz mert ide a stream még ide se ért, mire beírták. -Na el se kezdődött, s már tudta. -No de akkor most azt találd ki, hogy ki fütyüli."
   "-Csabának énekli Ibolyka, hogy Gyed Maróz. -Azt is értem ám. Meg azt is tudom, hogy nem krampusza van, hanem sznyigúrocskája. -Mondtam, hogy tudol Te oroszul. -Jakvampisu."
   "Bernarda!"
   "-Bocs, hogy megvágtalak. -Politikusba vágtál? Bátor. -Csak a csendjeit vettem ki, a bakijait benne hagytam."
   "Igen igyekszem, de Zsolt jól mondja......"
   "Jó. Zsolt, ezen röhögünk, csak szólok."
   "-Ez magyarzene, csak szlovák alámondással. -Őseink nem féltek a zenei migrációtól. -Jóska most is idülten vigyorog, mert a fülén át az agyát csiklandozza, amit hall."
   "Érdekes, ez a torokból erőltetett női éneklés ez az oroszoknál is megvan, ők még erősebben tolják."
   "Szövegcentrifuga."
   "Mi már csak pirulunk itt."
   "Belterjedés van kéremszépen."
   "Te nagyon udvarias ember vagy."
   "-Hmm, ez kissé fenyegetően hangzott. -Tudjukki tudjukmiért. -Találtam Flat Earth Society Band-et is. De az nem volt hallgatható. -A Flat Earth Society Band tweetelte egyszer büszkén, hogy ‘we have members all across the globe’."
   "-Zsolt te pedig trollkodsz nyugtass meg. -Nem, úriember vagyok még."

Új hozzászólás