A szilveszteri műsor 2. órája.
Közreműködik Andi, Jóska, Tama, Zsolt, Viki, miles, Orsi és Nyözö, Csaba és Feri.

Hozzászólások

Feri! Köszi Karelt! Könny szökkent a szemembe tőle.

   "-Ez kábé az a nyelv, amin azt énekelték, hogy Rámájá. -Mondjuk rá azt, hogy cigány, nem tévedünk nagyot. -Jójózik a szemünk. Orsolya ittend táncraperdült együltő helyében. -Én is, adásvezetői székben."
   "-Ez jó. -Ki is ez a pali? -Ezkiez? -Elfelejtettem a nevét, pedig bírom. -Selo y ludi vagy mi. -Aszittem Gogol Bordello. -Vagy Zdob si zdub. -Ukrán csapat."
   "-007. . -Törik az angolt meg a poharat is. -It's my wife? -Ez egyre durvább. -Az élet kemény."
   "-Újabb komoly jó hír, bravó. -Vikinek gratula."
   "Jóska, csak mondom, hogy a gyerekeim szerint a szelfi annyira 2016-os."
   "-Nemrég találtam egy gombot a telefonfotózón, amitől egy kopasz bajuszos lett a képernyőn folyton. -Az enyém a bajuszt lehagyja."
   "-Határozott mintázatot vélek felfedezni a nekem szóló üzenetekben. -Tágulsz tőlük? -Végre romantikus ipari zene. -Jaj, megamix. -Milesékban lehet bízni. Már ha nem kívánnak rá Karelgottra, jókat adnak. -Hát ez szép volt. Vége? Köszönöm. Ja nem, nincs még vége. -Te most akkorát kaptál, hogy a fal adja a másikat. Még hat és fél percig. -HOGY MI?! -Úgy értem, hurrá. Mindenesetre a zene dallamosságát csak a nyelv gördülékenysége übereli. Érted, übereli..."
   "-De csak két dimenzióban gondolkodsz remélem. -Miért emelnék be nem létező harmadikat, negyediket, ésatöbbi? -Helyes, helyes... Csak semmi metafizikai eltévelyedés."
   "-Futok egy kört a Földperemen. -Lógasd le a lábad a szélén és úgy szelfizz. -Tudod, hányan esnek le ott szefizés közben? -Ott kell lenned hogy elhidd. -Igen, hallottam, hogy sokan szelfizés közben. -Lassan felér a hullahegy a peremig. -Tök veszélyes ez a laposföld-hívés. -Akkor már nagyot nem lehet zuhanni. Amolyan kicsi a rakás..."
   "-Érdekes ez a gin, ahogy lassan elveszítem a magyart, úgy jönnek újabb és újabbak. -Te szilveszterkor ginnel ágyazol meg a pezsgőnek?! -Lássuk be szellemes dolog tőle. Lehet mindenfélét kívánni a gintől. -Én még egy kortyot se ittam. -Én csak citromos kólát."
   "Hehe, Viki zenét küld a visszatérő vendégeinek, ez kissé ironikus."
   "-Nemzeti konzultációban érdeklődöm a lottó ötösről, melyek legyenek a nyerőszámok. -A nyerőszámok pedig legyenek 1 és 90 közöttiek, nem 0 sem pediglen 91. -Köszi a tippeket, majd mixelem."
   "-‘Te most új munkahelyen vagy,ugye?’ ‘Iiiigen, tényleg, új munkahelyen vagyok.’ Francia vígjátékban ilyenkor derül ki, hogy apa nem is abba a városba jár, amit a párja gondol."
   "-Szürki kicsit pösze. -Most ki beszél? A mackó? -Igen, ez egy kedves szürke plüssmaci."
   "-Baaaszkiiii, kalaple. -Hej, de szeretem. -Ez jó. -Gkmbelt és gált tavlengibe. -Lewis Carroll. -De asszem én más forditásban ismerem. Szajkóhukk. -Taps. -Ejha. -Ó, ez de kedves. -Na, akkor most, kedves angolul tudók, elmondom, mert ez jó illusztrációja, hogy én BÁRMI angol szöveget így értek, hallok, mint most ezt. Igazából nem is értem, mi ebben a trüváj; valaki angolul beszél. -És mégis érted a hangulatot. -Befonom a szemöldököm."
   "-Bocs hogy belepofa, de itt kezdik a durrogtatást. -Itt már nyolckor kezdték... -Itt tegnap óta folyamatos. -Ennyi kispöcs! Bocsánat, ma azt olvastam, hogy aki petárdázik, annak kicsi. -Hát tuti nem volt katona mindenesetre 89 karácsonyán a román határ mellett, ahonnan a forradalom géppityuropogása áthallatszott... -Nem tudom, de én azon gondolkodtam, hogy az idei évben leteszem a fegyvervizsgát, hogy jövő ilyenkor lelőhessek párat. "
   ""-A Peaky Blinders-ben is jó zenék és zajok vannak. -Zsírban. -Köszimán szépen.
   "-A petárdák is elhallgattak hirtelen... -Ez a csepacsirta? -Nem csoda, Herr Gott. -Ez inkább Mein Gott. -Dein Gott, bitte sehr."

Új hozzászólás