Az első újévköszöntéssel indul a harmadik óra.
Közreműködik Orsi és Nyözö, Tamás, Jóska, Aureliano, Zsolt, Tama, Viki és Feri.

Hozzászólások

   "-Na közbe itt BUÉK lett. -Buké nektek. -Boldog új évet odaátra. -Büfé Csikszibe. -Köszönjük szépen."
   "Így kibontva az igazság minden szálát árnyaltabb ez a Büfé."
   "-Én szeretem a rockballadákat, akármilyen sekélyesek zeneileg vagy szövegileg, tessék, vallomás. -Nekem ez nagy élmény volt élőben annak idején kétszer is. Ez volt az a szám, ahol egy kerekesszékes srác előre akart jutni a tombolóba... Elakadt, de a tömeg felemelte, és a fejek felett előreadták és végül feleresztették a színpadra is, és ott pörgött a gyerek. -Az unokái is ezt fogják mesélni borsodzó karral."
   "-Istenem, Surda. -Ajjajjjjj, a vérnyomásom. -Pár éve néztem újra, épp aktuális lenne megint. És táncolok."
   "-Ilyenkor fiatalnak érzem magam, hogy azt sem tudom miről van szó, mik ezek a zenék stb. -Behorpad az eseményhorizont a generációs szakadék szélénél. -Hehe. "
   "Nagyon jó, mert újra szabadok leszünk ettől a daltól. A Forró szél népszerűségét csak tovább növelte 'Surda dala', a híres A sad adio (Itt az idő, hogy elbúcsúzzam), amelyet a 3. epizódban énekelt, mielőtt külföldre ment."
   "-Ez nagyon durván durva jó volt, au. -Ja, nincs annyi bennem, hogy hetente. Köszi a jókat."
   "Az au-műsorok után mindig azt érzem, hogy de jó is lenne ilyen olvasottnak lenni."
   "-Csinálhatok úgy, mintha nem tudnám? Ez mi? -Jóska énekli is ám! -Tavasz 17? -De én nem értek oroszul. -Shazam a barátom, csak kár hogy cirill betűkkel írta ki, hogy ki az előadó. -Joszif Kobzon énekelt. -Ezt Stirlitz is tudta. -Jóska már a spájzban énekel. -Azt én valamiért csak darabokban szerettem, egészében nem. -Szigorúan titkos személyügyi gyűjtő. -Köszi Jóska, gondolta Stiglitz. Hülye madár, gondolt Stirlitz."
   "-És megálltam hogy csak vizuálisan szerkesztettem, nem hallgatva bele. -Basszus, ti milyen zenéket ismertek?! -Félreolvasásom: megálltam, hogy csak vizuálisan szeretkezzem, nem halva bele. -Éhes makkal disznókat lehet félreolvasni. "
   "Öt gyerekkel megözvegyülni kemény, nehéz."
   "-Ez komoly? Tudom mi ez, csak nem tudom, mi."
   "-Szuper. Szerintem nekem szokott jönni ilyen a Spotify-on. -Ólafur Arnalds is jó, és akit én kapok majd Vikitől ő is."

Új hozzászólás