A Látszótér-rádiósok két időzónán átívelő óévbúcsúztató-újévköszöntő műsorának első órája az óév vidám és megható emlékeiről, arról, amit az óévben hagyunk és amit az új évbe viszünk, milyennek képzeljük el az új évet, amiben nem halogatunk tovább fontos beszélgetéseket, és persze a zeneküldéssel.
Közreműködik Ágnes, Aureliano, Csaba, gg, Ingrid, Jóska, Kockás, Miles, Nyözö, Olivér, Orsi, Zimi és Zsolt.

Hozzászólások

   "-Én már ittam egy fél pohár cider-t, úgyhogy részemről a szesz letudva. -Ennyire nem kéne eltúloznod. -Hamar a fejembe száll és verekszem."
   "-Bender Deva Vu című nótáját hallhatjuk, közreműködik: Jóska. -Mit nóta? Happening kompozíció, sőt szet!"
   "-A számokkal volt és lesz probléma ma este. -42 és kész. -Vagy a fele."
   "-Viszlát. -Volt egy erős kezdőbeszéd, arról lemaradtál. -Csak benéztem, mostanában értünk haza, de mennünk kell a szomszédba. -Bécsbe? Ilyenkor? -Nem, kicsit közelebb, ide a Munkácsy utcába."
   "-Jók a zenék. -Welcome to the internet, ahol jók a zenék. -Na de mit visz, vagy hoz? Vagy ezt? -Ez az, amit az idei hozott és megtartom. Ezt megéri. Meg bo burnham úgy általában. Aki nem látta az inside című műsorát, az feltétlen tegye be a listába. Benne van az egész covid, meg 2021 meg minden."
   "Hát mi annyira tele voltunk idén teendővel, hogy azt nem vinnénk tovább, ha nem muszáj."
   "Én a 'hajtsátok fel' után elvesztettem a fonalat, de próbálom kiegészíteni."
   "-Itt most a zenével konkurál egy kiadós tűzijáték. -Itt is robbangatnak a környéken. -Itt nincs semmi ilyesmi. -Pukkantgatnak, villogtatnak."
   "Ha mostanáig senki nem fejtette meg Jóska utolsó kvízét, ez az, amit nem vinnénk át a következő évbe."
   "Jóska alkatilag is jó Mikulásnak, csak nem kellene annyit borotválkoznia."
   "-Te látsz kollegákat? Egy éve van új főnököm, de még nem találkoztunk. -Kötelező bejárni. A nagy- és a kisfőnök a két ünnep között is egy-egy ügyvitelessel bent kellett, hogy tartózkodjon. -Értelme gondolom semmi. -Ki akar egy hivatalba a két ünnep között bemenni, mikor soha semmit nem intézünk személyesen?! -Mert máskor, ünneptelenségkor van olyan hogy ügyfél megy oda hozzátok? -Hát nem, hát! Mi nem ilyen recepcióhivatal vagyunk ügyfélforgalommal."
   "-Otthonról hibátlanul tudtunk dolgozni, sőt hatékonyabban, mert a kötelező - számomra zavaró - folyosói beszélgetések nem zökkentettek ki abból, amibe szeretek belemélyülni. -Az elmúlt két évben tán hatszor voltam az irodában, amikor a laptopmat kellett piszkálni, meg egyszer amikor kellett úgy 400 oldalt scannelnem. -Azt a részét én is évezem az itthoni létnek, de nyuggernek érzem már magamat. Nekem már nagyon hiányzik bemenni, emberekkel találkozni, csak elvétve voltam benn mostanában. Még az évvégi buli is online volt. -Nekem (nyözö) kényelmetlen volt itthon, bent volt saját nagy asztalom, a 3 monitorral. Orsolya meg most novemberben kezdett dolgozni nagyobb cégnél és a próbaidőre még nem kapott HO-t. -Az a része, hogy nyolc előtt öt perccel muszáj csak felkelni, és fél ötkor szabad vagyok hazautazásidő megspórolásával azért öléggé verhetetlen. -Az igen. De itt kicsi a hely, a szék is kényelmetlen... Ha lenne egy irodának használható szoba akkor ok. -Nálunk itt jobb a társaság a home office-ban, mint bent. Én a konyha sarkában ütöttem tanyát, úgyhogy nem kell messze mennem ebédelni, kávézni. Egy jó szék meg nem egy ökör ára. -Nem egy ökör ára a szék de nincs hová tenni. Komolyan. -Kukába a régi vackot. És van hely. -Mi garzonban dolgoztunk ketten. Én a konyha-előszoba-hallban, Laci a nappali-dolgozóban. Neki kell a két monitor, nekem meg a MacBook képes több képernyőt lapozva kezelni. -Nekem itt van két laptop (a benti meg a privát) és köztük egy nagy monitor. Mindig annak a képét adja, amelyiket piszkálom. -Nekem egy rendes szék volt az első, amikor hazaköltöztem dolgozni. Áldom az akkori agyamat érte."
   "Nem tilos megosztónak lenni. Ha van véleményed és azt el tudod úgy mondani, hogy ne személyeskedj vele másnak, azt értékeljük."
   "-A következő rendszerváltás négy évre fog szólni. Utána visszatér ez az oldal, más emberekkel. -Előrehozott választásokról még nem hallottál? -Jogos, max négy évre. -Magyarországon nincs benne rutin, de minek négy évig éheztetni a hűbéreseket, ha nem muszáj?"

Új hozzászólás