A szilveszteri műsor második órája.

Hozzászólások

   "-Köszi a zajeszt! -Pimasz, de nem hagyhattam ki. -Még nem ismertem fel, várj. Nincs benne vokál? Nem vágom. Köszi, pont még nem volt meg az a sorozat, de tervben van! -Kihagyhatatlan. -Én se láttam. Nem igazán érdekelenek az ilyen kardozós, kosztümös sorozatok. -Kár, ez pont olyan."
   "-Hobbi? A maszkviselés annak számít? -Vegyük úgy, hátha úgy jobban esik. .Viszonylag új tevékenységem sok kis darabból egy nagy valamit összeállítani. -És hány nagy darabot abszolváltál eddig sok kis darabból? -Hárommal kezdődik a számláló, de csak egy számjegyű. -Én is szerettem a puzzlét, de romlik a szemem. -Még csak most?! -Egyre inkább. Most már másik szemüveggel olvasok, mint amivel filmet nézek. -Én is mennyi ideje kétszemüveges vagyok! -Na a szemüveg az engem is őrületbe kerget mostanság."
   "-De jó. Örülök, hogy megint van lányod. -Már van másfél. -Az nagyon karaj. Jó a trend. -Magam se vélem másként. -Mondjuk Ányesz beelőzött a kettővel."
   "-Hagyjuk meg Miles-nak a tévedés lehetőségét. -Miért? Au szeretheti, nem?! -Ő persze. -Ez asszem nem az én világom. -A ‘többiek’ egy szűk része nevében nyilatkoztam. -Mert még nem éreztetek rá az ízére."
   "-Sosem leszek igazi férfi. Vörös szakáll, ehh. -Emfix színezőpaszta? -Nekem sosem volt vörös, most meg egyre inkább fehér. -Édesanyám második mondata minden alkalommal, amikor meglátogatom, hogy 'De megőszült a szakállad!' -Lehet, mert megőszült. -De a hajam még nem. Viszont nem olyan ritkán lát, hogy közben még őszebb lenne az ősz szakállam. -Jóska mondd hogy csak Mikulásnak készülsz. -De anyukád biztosan jobban tudja, mert ő szült."
   "-Két elhatározás kell az ilyen beszélgetésekhez. Egy kevés. -Ja. Akkor lehet belekezdeni, ha el tudod fogadni, hogy utána esetleg nincs több kapcsolat. -Ezt a kockázatot be kell vállalni. Fél lány ment rá, volt, hogy több mint egy egész. Jó, hogy ez dinamikus."

Új hozzászólás