A szilveszteri műsor harmadik órája.

Hozzászólások

   "-Köszönöm a muzsikát és/vagy szöveget. -Is."
   "-Jó nyugis zene. -Épp erre gondoltam, Zimi."
   "-A sorrend. A sorrend. -Igen!"
   "-Ez jó kis zene volt. -Nagyon jó!"
   "-Jé, ezt én részletesen, tisztán még soha nem hallottam. Kazettáról a nyolcvanas években ez nem így szólt. -Kern remek. Mérsékelt adagokban. Ha nem énekel, akkor kevésbé mérsékelt adagokban is. -Még a régi lemeze egész jó. Aztán csinált utána még. Hallgathatatlan. Egész kis adagokban is. És persze örök hála neki Woody Allen magyar hangjáért."
   "-Ez nem rossz. Szóval ne legyen több mozis műsor? -Hát nem kell moziba mennem, ha házhoz hozzátok. Amúgy se megyek moziba, mert nem bírom a rágcsálást meg a pattogatott kuki szagát. -Tudjuk. Itt perec van."
   "-Számoljuk meg viszont a némafilmeket, amiket egy-egy Orsolya-Zoltán adás után néztünk meg... -Hát ja. Letöltődött ez-az."
   "Lengyelország az ilyen vidám hely. Csaba is tele volt mosolygós kalandokkal és sertéskönyökkel."
   "-Mert a magyarok (meg a lengyelek) itt vannak. -Meg itt."
   "-Jóeste. -Szia, épp lángosoztál. -Boldog novegoroku. -Házi pierogit ettünk, mama csinálta. -B+ akkor. Idejön és pirogozik, milyen már! Gonosz. -Mellesleg a pierogi mellé rakott krumpli van, így internacionális. És Törley pezsgő lesz. A borscs az karácsonyra volt mákos gubával. -Utállak, csak mondom."
   "-Pawel says happy new year to you too guys. -P, I cannot spell szcz... but happy nowego roku."
   "-Tavaly ilyenkor te kívántad a boldog új 2021-et. Szóval csak óvatosan. -21 nagyon nem az én évem volt, szóval 22 csak jobb lehet. -Asszem tavaly ugyanezt mondtad 20-ra és 21-re. Szóval részemről inkább maradok annál, hogy BÜFFÉ!"
   "-Ez is szép dal. -És a minden idők második legütősebb hangja, Liz Mitchell énekli. -Az első legütősebb A-val kezdődik? -Honnan találtad ki?! -Lehet, hogy van ennek köze az elmúlt 12 évhez. -Hacsak nem úgy."
   "Egy millimétert egy kalapáccsal mindig meg lehet oldani."
   "-Márpedig beépítik a mikrochipet, Csabának is megmondták. -Meg, megmondták a hangok is. -Nem hinném, hogy itt vannak ilyenek. Csaba csak tesztelésre kapta a csipet nem? -Egyébként technológiailag nem hiszem, hogy nagyon messze van egy érrendszerbe fecskendezhető chip, ami pl vércukorszintet mér és kommunikál kifelé. -Az lehet, csak sajnos ha van is, nem gyógyászati célra próbálgatják. - Szerintem simán meg tudnák csinálni. De jobb, ha nem kering, az csak bajt csinál. Odakapaszkodik egy artéria falára és mér és jelez. -No tessék, hárman csinálunk startupot és meghegesztjük. -Mert értünk ahhoz is. -A mellette elhaladó vér táplálhatná energiával. -Mini ver-erőművel. -Hát egy olyan kis vízimalomszerűre gondoltam, egy dinamóval. -Úgy, szinte látom, ahogy pörög a pici lapátos kerék és forgat egy tengelyt. -És persze úgy kell megcsinálni, hogy csak egy hónapig működjön, aztán feloldódjon, hogy kelljen újat venni. -Vércukorszint-mérő plusz kis teljesítményű házi malom. Már csak a lisztet kell kivonni a vérből. De arra csinálunk egy másik startupot. -Akkor már mérhetne koleszterint, húgysavat meg vesefunkciót is. -Meg testmagasságot helyzeti energiából."
   "-Dinamó az nekünk jóóó. Tudod mit mondott Jedlik anyja amikor mondta neki hogy feltalálta a dinamót? -Tudom, Ányos!"

Új hozzászólás