Az új esztendőbe lépés órája.

Hozzászólások

   "-Itt úgy pukkogatnak, mintha ott lennének. -Úgy látszik, csak itt laknak normálisak. Néma csend van, meg béke."
   "Boldog új évet, Közép-Kelet Európa!"
   "Van itt egy majdnem üres szoba, gyertek, szóljatok, használjátok."
   "Zsolt komolyan vette és nem világbékét kívánt."
   "Hú, én is ennék bécsi szeletet azon a tenyérnyi helyen, ahova Jahnoval meg Gáborral jártunk ki. Nem a bécsi szelet miatt."
   "-‘Végül faszán feloldódunk a semmiben.’ szól az összegzés. -Ütős. -Mondjuk Jóska nem írta bele, hogy csak könnyedén, szórakoztatóan, szilveszterien. -Azt se, hogy őszintén, mégis mindenkinek megvolt a magához való esze, hogy az az, ami igazán számít. -Jogos."
   "-Ez vajon Ingrid tigrincse? -Ha ennyire felzaklatja a mesélőt, biztos nem plüss. -Hacsak a mesélő nem plüss maga is. -Lehet, de akkor meg meghasadt a hangja és a neme."
   "-Hát, Miles, én még mindig nem érzem ezt a zenét. -Ez különleges zene számomra is. Fura. -Úgy érted, vegyen kezelésbe és kezdődjék a Course 101 in Far Eastern Music? -Hmm, megpróbálok helyet találni neki a táncrendemben és majd keressük egymást. -Nagyon perverz ha nekem bejön, bár nem értem, de jó kis ritmusa van?"
   "-Ez az egészség legyen, akkor jöhet akár a betegség is, ez jó. -Ezt olvasgattam, miközben 2010 elején lábadoztam. Ott volt a fejem mellett."
   "-Seinfeldet érdemes, jól zsibbasztja az agyat. -Köszi, megpróbálom újra."

Új hozzászólás